Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Aleksandr Golovin a devenit cel mai scump fotbalist rus al tuturor timpurilor. Cu cine a semnat

OFICIAL | Aleksandr Golovin a devenit cel mai scump fotbalist rus al tuturor timpurilor. Cu cine a semnat
Comentarii

AS Monaco a anunţat, vineri, pe site-ul oficial, transferul lui Aleksandr Golovin, de la ŢSKA Moscova, mijlocaşul în vârstă de 22 de ani devenind cel mai scump fotbalist rus din istorie.

Mijlocaşul ofensiv a semnat un contract valabil până în 2023. "Sunt foarte fericit că am semnat cu AS Monaco. Este o nouă aventură pentru mine, aventură pe care o încep cu mari ambiţii. Abia aştept să mă întâlnesc cu cei din staff şi cu noii mei coechipieri şi să ne apucăm de treabă", a afirmat Golovin, care va purta tricoul cu numărul 17.

 

 

30 de milioane de euro a plătit AS Monaco pentru a-şi asigura serviciile lui Golovin, care a impresionat la Cupa Mondială din Rusia. Golovin a înscris un gol şi a reuşit două pase decisive şi a dat dovadă de o extraordinară pregătire fizică. Internaţionalul rus a alergat, în medie, 13,7 kilometri/meci la turneul final din această vară.

Aleksandr Golovin şi-a început cariera la ŢSKA Moscova, unde a adunat 113 mecirui, 13 goluri şi 11 pase decisive. La prima reprezentativă a Rusiei, noul jucător al lui AS Monaco are 23 de selecţii şi trei goluri înscrise.

Golovin a depăşit, astfel, un record vechi de nouă ani, deţinut până în prezent de Yuri Zhirkov. Actualul mijlocaş al lui Zenit era cumpărat de Chelsea tot de la ŢSKA Moscova, în 2009, pentru 21 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: golovinmonacotransfer 

viewscnt
Articole similare