Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Alex Ioniţă a plecat de la CFR Cluj: "Multă baftă!" Cu ce echipă semnează fotbalistul

OFICIAL | Alex Ioniţă a plecat de la CFR Cluj: "Multă baftă!" Cu ce echipă semnează fotbalistul

CFR Cluj

Comentarii

Alexandru Ioniţă (26 de ani) a plecat de la CFR Cluj! "Telenovela" din această iarnă s-a terminat, în urma anunţului oficial făcut de CFR Cluj.

Campioana României a anunţat că a ajuns la un acord cu Astra Giurgiu pentru împrumutul lui Alexandru Ioniţă până la finalul sezonului. 

"Multă baftă, Alexandru Ioniţă!⁣ Cluburile CFR 1907 Cluj şi Astra Giurgiu au ajuns la un acord privind împrumutul fotbalistului Alexandru Ioniţă.⁣

Ioniţă a sosit în Gruia în ianuarie 2018, chiar de la Astra Giurgiu şi a bifat 40 de partide în tricoul “alb-vişiniu”.⁣ Îi dorim multă baftă la noua sa echipă şi cât mai multe realizări!"
, este comunicatul lui CFR Cluj. 

Anterior, Astra Giurgiu anunţase luni că primise acordul de la CFR Cluj pentru ca Ioniţă să se antreneze cu echipa antrenată de Bogdan Andone. După acel antrenament, Ioniţă a fost dat dispărut de cei de la Astra. 

Alex Ioniţă a semnat cu Astra Giurgiu

  • 22 de goluri şi 12 assist-uri a reuşit Ioniţă în 112 de meciuri jucate pentru Astra
  • 450.000 de euro este cota fotbalistului, potrivit transfermarkt.com 

În 2018, Ioniţă a fost cumpărat de CFR Cluj pentru 1 milion de euro, însă nu a reuşit să se impună la formaţia ardeleană. El a fost împrumutat în vară la U Craiova, însă nici în Oltenia nu a reuşit să se adapteze, aşa că gruparea din Bănie a renunţat repede la serviciile lui. 

 

Ioan Niculae, patronul celor de la Astra, a anunţat încă de vineri că Alex Ioniţă este jucătorul lor: ”A venit la noi. Deci aveam nevoie de Alex Ioniţă astăzi. (n.r - Rămâne la Astra?) Da”, a spus Niculae după meciul cu Dinamo, pierdut de Astra, 0-2. 

Afla mai multe despre: alex ionitatransfer astra 

viewscnt
Articole similare