Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Alexandru Ioniţă a semnat cu Rapid!

OFICIAL | Alexandru Ioniţă a semnat cu Rapid!

Rapid

Comentarii

Alex Ioniţă (26 de ani) a semnat cu Rapid. Fotbalistul a revenit, astfel, la gruparea care l-a crescut şi unde a debutat în fotbalul mare.

Alex Ioniţă a semnat cu Rapid. OFICIAL!

Rapid a anunţat oficial transferul lui Alexandru Ioniţă, unul dintre "copiii" Giuleştiului, joi, pe pagina de Facebook. Asta după ce informaţia a apărut în mediul online, la doar o săptămână după ce şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj.

Ioniţă a semnat pe trei ani cu Rapid: „Am jucat de la 6 ani la Rapid, pentru Rapid m-am apucat de fotbal, tatăl meu e rapidist şi mi-am dorit foarte mult să joc pentru Rapid. A fost o perioadă foarte frumoasă, asta mi-am dorit şi totul a venit de la sine. Sper să facem o figură foarte bună şi de la anul să ne propunem obiective măreţe. Suporterii să aibă încredere în echipă, să ne susţină la fiecare meci, ca şi până acum”, a spus Ioniţă pentru fcrapid.ro.

Ioniţă a debutat la Rapid pe 21.05.2011, într-un meci cu FC Braşov, din Giuleşti, câştigat cu 1-0, şi a jucat pentru club până în 2013.

Alex Ioniţă revine pe teren în octombrie, după suspendarea pentru dopaj

În septembrie 2020, Alex Ioniţă a primit o lovitură dură pe vremea când juca pentru Astra. Fotbalistul a fost suspendat de ANAD pentru dopaj ca urmare a unui tratament intravenos pe care l-a urmat la o clinică privată, alături de alţi doi colegi de la Astra, Kehinde Fatai şi Takayuki Seto. Atunci, cei trei şi-au injectat nişte substanţe care ajută la refacere, doar că într-o cantitate mai mare decât limita admisă de agenţia anti-doping. Pe 30 septembrie, suspendarea lui Ioniţă pentru dopaj va expira.

Afla mai multe despre: alex ionitaoficialrapidliga 1 

viewscnt
Articole similare