Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Alexandru Maxim a fost prezentat oficial la noua sa echipă. A semnat pe doi ani

OFICIAL | Alexandru Maxim a fost prezentat oficial la noua sa echipă.  A semnat pe doi ani
Comentarii

Alexandru Maxim (30 de ani) şi-a reziliat de comun acord contractul cu Mainz 05, a anunţat clubul german pe reţelele de socializare. Internaţionalul român a fost prezentat oficial la Gaziantep.

UPDATE: Gaziantep a anunţat oficial că l-a transferat pe Alex Maxim, după ce acesta s-a despărţit de Mainz. Mijlocaşul român a semnat pe doi ani. 


Mijlocaşul ofensiv român mai avea contract până în 2021 cu gruparea germană. Internaţionalul român (39 de meciuri, cinci goluri) îşi încheie astfel aventura în fotbalul german, care a început în 2013, odată cu transferul la VfB Stuttgart, care a plătit la acea vreme 1,3 milioane de euro celor de la Pandurii Târgu Jiu. 

Din 2017, Maxim era legitimat la Mainz, echipă pentru care a jucat 56 de meciuri şi a marcat cinci goluri. 

Cu ce echipă va semna Alex Maxim 

Cel mai probabil, Maxim va juca din sezonul viitorul la Gaziantep Gazişehir, echipă antrenată de Marius Şumudică şi la care a fost în a doua parte a sezonului proaspăt încheiat. 

Alexandru Maxim va semna gratis şi va deveni unul dintre oamenii de bază ai formaţiei sale inclusiv din sezonul următor.

"Ne dorim să rezolvăm mai multe transferuri, avem pe listă atât jucători turci, cât şi străini. Vrem să îi aducem cât mai repede, ne vom şi despărţi de anumiţi jucători. Vrem să continuăm cu Alex Maxim şi Olarenwaju Kayode (n.r.- împrumutat în ultimul an de la Şahtior). Negocierile continuă în acest moment. Cred că putem reuşi şi mai multe sezonul viitor dacă rezolvăm transferurile pe care ni le dorim şi dacă nu vor apărea probleme majore", a declarat Marius Şumudică în presa din Turcia.

Alex Maxim a reuşit în 15 meciuri pentru Gaziantep să înscrie 7 goluri şi să ofere 2 pase decisive. Românul este cotat de Transfermarkt la 2,3 milioane de euro.

Afla mai multe despre: alexandru maximgaziantep 

viewscnt
Articole similare