Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Alexandru Răuţă s-a întors în România! Cu ce echipă a semnat

OFICIAL | Alexandru Răuţă s-a întors în România! Cu ce echipă a semnat

Fotbal intern

Comentarii

Alexandru Răuţă (31 de ani) a revenit în România după o experienţă în liga secundă din Arabia Saudită.

OFICIAL | Alexandru Răuţă s-a întors în România! Cu ce echipă a semnat

Fostul jucător al celor de la Dinamo a semnat cu FC Argeş, echipă care l-a lansat în fotbalul profesionist. Mijlocaşul defensiv s-a înţeles pentru următoarele două sezoane cu trupa piteşteană şi va încerca să o readucă pe FC Argeş în primul eşalon al fotbalului românesc.

„Clubul nostru îi transmite Bine ai revenit şi îi doreşte evoluţii cât mai bune în tricoul alb-violet”, a fost mesajul transmis de FC Argeş

Răuţă a jucat la mai multe echipe din România de-a lungul carierei, precum CS Mioveni, Poli Iaşi, Pandurii Târgu Jiu, FC Voluntari, Dinamo şi Hermannstadt. Apogeul carierei l-a atins în 2017, atunci când a câştigat SuperCupa României alături de Voluntari.

BREAKING | 8 jucători, OUT de la Farul. Decizie uluitoare luată de Hagi la câteva ore după meciul din Europa

Farul Constanţa primeşte vizita celor de la Poli Iaşi, duminică, de la ora 18:30, în etapa a treia a Superligii.

Meciul vine chiar înainte de returul din preliminariile Conference League, când „marinarii” se vor deplasa în Armenia pentru jocul cu FC Urartu. În tur, campionii României au câştigat, scor 3-2. Astfel, Gică Hagi a decis să lase 8 jucători în afara lotului pentru meciul de Superligă cu moldovenii, semn clar că „Regele” este cu gândul la competiţia europeană.

Deşi nu i-a numit pe cei 8 fotbalişti lăsaţi să se odihnească, este limpede că e vorba de jucătorii titulari, oferindu-le astfel mai mult timp de odihnă înainte de meciul decisiv din Armenia.

„Am luat decizia ca opt jucători să rămână acasă, nu are rost să-i spun. Cu restul vom aborda jocul la victorie. Gustavo şi Borgnino sunt accidentaţi.

Sunt doar opt jucători care rămân acasă. Noi avem lotul de 30 şi ceva de jucători. Vedem după aceea ce decizii vom lua”, a spus „Regele” la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Poli Iaşi. 

Afla mai multe despre: alex rautafc argesliga 2transfer 

viewscnt
Articole similare