Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Amical cu Belgia U21 pentru naţionala lui Rădoi, pe 15 noiembrie. Unde se va juca meciul

OFICIAL | Amical cu Belgia U21 pentru naţionala lui Rădoi, pe 15 noiembrie. Unde se va juca meciul

Echipa națională

Comentarii

Selecţionata de tineret a României va disputa o partidă amicală cu echipa similară a Belgiei, anunţă FRF prin intermediul site-ului oficial.

Partida va avea loc pe 15 noiembrie, pe arena ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca. Belgia este şi ea calificată la turneul final al Euro 2019.

Astfel, tricolorii revin în Gruia după partida cu Ţara Galilor, disputată pe 12 octombrie, câştigată de echipa antrenată de Mirel Rădoi cu scorul de 2-0, şi care a stabilit un nou record de audienţă la un meci al naţionalei U21 în ultimii 30 de ani.

12.588 spectatori au fost prezenţi pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca la partida România U21 – Ţara Galilor U21.

Selecţionata U21 a României este calificată la Euro 2019, din Italia şi San Marino, după ce a terminat neînvinsă grupa de calficare din preliminarii.

România U21 îşi va afla adversarele de la Campionatul European (16-30 iunie 2019) pe 23 noiembrie, atunci când este programată tragerea la sorţi a grupelor.

Până acum cunoaştem deja 10 din cele 12 participante: Italia (gazdă) plus nouă câştigătoare ale grupelor preliminare, Croaţia, Spania, Danemarca, Anglia, Germania, Belgia, Serbia, România, Franţa.

Ultimele două calificate vor fi determinate după disputarea meciurilor de baraj Portugalia U21 - Polonia U21 şi Austria U21 şi Grecia U21.

 

 

Afla mai multe despre: romaniau21nationalaamicalbelgia 

viewscnt
Articole similare