Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Ander Herrera se desparte de Manchester United, după cinci ani. Mijlocaşul va câştiga opt milioane de euro pe an la noua echipă

OFICIAL | Ander Herrera se desparte de Manchester United, după cinci ani. Mijlocaşul va câştiga opt milioane de euro pe an la noua echipă
Comentarii

Mijlocaşul spaniol Ander Herrera va părăsi gruparea Manchester United la expirarea contractului său, la finalul acestui sezon, anunţul fiind făcut de gruparea engleză pe reţelele de socializare, alături de un mesaj video de rămas bun al jucătorului.

Fotbalistul de 29 de ani a sosit, în 2014, pe Old Trafford de la Athletic Bilbao, pe vremea când echipa engleză era antrenată de Louis van Gaal. Sub tricoul lui Manchester United, Herrera a jucat 189 de meciuri şi a marcat 20 de goluri, câştigând Cupa Ligii, Cupa Angliei şi Liga Europa.

Potrivit BBC, United a încercat să-i prelungească înţelegerea internaţionalului spaniol, dar părţile nu au ajuns la un acord. Herrera a cerut un salariu în linia celor încasate de vedetele echipei, dar clubul a considerat suma drept prea mare, astfel că jucătorul va deveni liber de contract în curând.

Presa franceză scrie că Ander Herrera nu va rămâne mult timp fără angajament, el având deja o înţelegere cu PSG, care va oficializa legitimarea lui, zilele următoare.

Potrivit AS, Hererra va semna cu PSG un contract pe patru sezoane, cu un salariu de opt milioane de euro pe an.

Afla mai multe despre: herrera 

viewscnt
Articole similare