Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Angel Di Maria a semnat prelungirea contractului cu PSG! Anunţul făcut de echipa de pe Parc des Princes

OFICIAL | Angel Di Maria a semnat prelungirea contractului cu PSG! Anunţul făcut de echipa de pe Parc des Princes

PSG

Comentarii

Angel Di Maria (34 de ani) îşi va prelungir contractul cu PSG. Vestea vine la doar o zi după ce Parisul a eliminat pe Barcelona din optimile Ligii Campionilor şi a obţinut biletele pentru sferturile de finală. Di Maria e unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din lotul actual al echipei de pe Parc des Princes.

UPDATE 12.03, 19:08 - OFICIAL! Angel Di Maria a semnat prelungirea contractului cu PSG până în vara lui 2022. Înţelegerea conţine şi o opţiune de prelungire pe încă unul în vara viitoare.


PSG, primul boom pe piaţa transferurilor după eliminarea Barcelonei! Parisul mută: Angel Di Maria îşi prelungeşte contractul!

PSG se află în criză de timp în ceea ce priveşte prelungirea contractelor lui Neymar şi Mbappe, care expiră ambele în 2022, iar în vară cele două staruri vor intra în ultimele 12 luni ale înţelegerilor cu Paris. Până să ajungă la o înţelegere cu unul dintrei cei doi grei, PSG a bătut palma cu un alt star de pe Parc des Princes. Angel Di Maria îşi prelungeşte contractul cu PSG şi va semna o nouă înţelegere cu formaţia din capitala Franţei. RMC este publicaţia care face anunţul.

Oferta de prelungire nu e nouă pentru Di Maria. Argentinianul a primit oferta încă de acum câteva luni, însă negocierile abia s-au încheiat, iar părţile au ajuns la o înţelegere. Astfel, din trioul ofensiv, acum mai rămâne ca şefii de pe francezilor să-i convingă pe Mbappe şi Neymar. Angel Di Maria se află la PSG din 2015, iar în acest sezon a reuşit cinci goluri şi 12 pase de gol, în 27 de meciuri  din toate competiţiile.

Actualul contract al lui Di Maria cu PSG va expira în vara lui 2021, însă va semna prelungirea în curând.

PSG a eliminat, miercuri, pe FC Barcelona din optimile de finlă ale Ligii Campionilor, scor 5-2 la general. Parizienii au câştigat cu 4-1 pe Camp Nou, iar pe Parc des Princes s-a terminat 1-1.

 

Afla mai multe despre: psgcontractangel di mariaprelungire 

viewscnt
Articole similare