Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Antonio Conte este noul antrenor al echipei Tottenham

OFICIAL | Antonio Conte este noul antrenor al echipei Tottenham
Comentarii

Tehnicianul italian Antonio Conte este noul antrenor al echipei Tottenham, în locul lui Nuno Espirito Santo, demis luni.

"Suntem încântaţi să anunţăm numirea lui Antonio Conte ca antrenor, care a semnat un contract până în 2023, cu opţiune de prelungire", a anunţat clubul londonez.

În vârstă de 52 de ani, Conte era liber de contract după plecarea de la Inter Milano în această vară.

Conte a mai antrenat în carieră echipele Arezzo, Bari, Atalanta, Siena Juventus, Chelsea şi naţionala Italiei.

În palmaresul său mai figurează trei titluri în Serie A şi două trofee ale Supercupei Italiei cu Juventus, un titlu în Premier League şi un trofeu al Cupei Angliei cu Chelsea şi o finală a Ligii Europa, pierdută în 2020, cu Inter în faţa FC Sevilla, scor 2-3.

Antrenorul Nuno Esprito Santo a fost concediat, luni, de clubul Tottenham, după înfrângerea categorică, scor 0-3, suferită de echipa londoneză în faţa formaţiei Manchester United, în ultimul meci din Premier League,

Nuno a fost numit antrenor în iunie, când a semnat un contract pe doi ani cu Tottenham, dar tehnicianul a devenit repede nepopular în rândul fanilor, nemulţumiţi de rezultatele înregistrate şi de stilul de joc imprimat echipei.

Înfrângerea suferită, sâmbără, pe teren propriu, cu United a fost picătura care a umplut paharul, Nuno şi jucătorii săi fiind huiduiţi la pauză şi la finalul jocului.

Cu cinci victorii şi cinci înfrângeri în primele zece meciuri disputate în acest sezon în campionat, Tottenham este pe locul 8 în clasamentul Premier League, cu 15 puncte, la cinci puncte de West Ham United, de pe locul 4, ultimul de Champions League.

Afla mai multe despre: tottenhamantonio conte 

viewscnt
Articole similare