Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Anunţ de ultim moment făcut de clubul Astra Giurgiu, la trei zile de la scandalul de la Giurgiu: "Mult succes"

OFICIAL | Anunţ de ultim moment făcut de clubul Astra Giurgiu, la trei zile de la scandalul de la Giurgiu: "Mult succes"

Astra Giurgiu

Comentarii

Clubul Astra Giurgiu a anunţat, marţi, pe site-ul oficial, transferul mijlocaşului Albert Stahl, de la UTA.

"Astra şi-a fortificat compartimentul jucătorilor Under 21 cu încă un fotbalist, mijlocaşul Albert Stahl semnând un contract cu clubul nostru, valabil 4 sezoane.

Venit de la UTA, Stahl, fotbalist născut în anul 1999, are în CV peste 50 de partide oficiale jucate pentru arădeni în Liga a II-a! Mult succes, Albert Stahl!", se precizează în comunicat.

Dan Alexa, lovit de Anamaria Prodan

Acesta este cel de-al doilea jucător transferat de Astra Giurgiu, după startul ratat în noua ediţia a Ligii 1. Pe lângă Stahl, Astra s-a înţeles şi cu David Bruno, fotbalist crescut la FC Porto, care a jucat ultima oară la Tondela.

Astra a remizat acasă, scor 2-2, în compania formaţiei- FC Botoşani, deşi echipa antrenată de Dan Alexa a condus cu scorul de 2-0.

La finalul meciului, Dan Alexa a fost implicat într-un conflict cu agentul de jucători Anamaria Prodan, cei doi susţinând că s-au certat din cauza transferurilor făcute în această vară. Alexa, care a fost lovit cu pumnul în faţă de către Anamaria Prodan, a precizat că îşi mai doreşte două transferuri.

"Nu s-a întâmplat nimic, am vorbit de jucători. Avem probleme foarte mari din punct de vedere al lotului şi cam asta e. Haideţi, domne, să fim serioşi. Am citit şi eu... De-asta vreau să vorbesc acum. Ce naiba? Să fim serioşi!

Altceva? De fotbal ceva? Am vorbit şi cu patronul, mai avem nevoie să aducem jucători. Sperăm să aducem repede doi jucători, chiar luni să vină şi să rezolvăm problema asta repede", a spus antrenorul Astrei.

Afla mai multe despre: astra 

viewscnt
Articole similare