Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Anunţul făcut de Real Madrid în privinţa lui Neymar! Ce se întâmplă cu transferul brazilianului de la PSG

OFICIAL | Anunţul făcut de Real Madrid în privinţa lui Neymar! Ce se întâmplă cu transferul brazilianului de la PSGgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

După ce a anunţat că nu există interes pentru transferul lui Mbappe, Real Madrid a procedat la fel şi în cazul lui Neymar. Clubul de pe Bernabeu a oferit un comunicat oficial în care a explicat că nu a fost făcută nicio ofertă pentru starul brazilian de la PSG.

Fanii lui Real Madrid sperau ca măcar unul dintre Mbappe şi Neymar să-l înlocuiască pe Cristiano Ronaldo, dar echipa condusă de Florentino Perez a anunţat oficial că nu are nicio intenţie în a-i aduce la Madrid pe jucătorii lui PSG.

Ţinând cont de toate materialele care vorbesc despre venirea lui Neymar la Real Madrid, dorim să clarificăm faptul că nu avem niciun gând să facem vreo ofertă pentru jucător. Cele două cluburi sunt într-o relaţie excelentă, iar dacă Real Madrid va considera, în vreun anumit moment, să facă o ofertă pentru Neymar, atunci vom lua legătura direct cu clubul din Paris”, se arată în mesajul postat pe site-ul lui Real.

Afla mai multe despre: neymarreal madridtransfer,  

viewscnt
Articole similare