Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Armando Cooper este noul jucător al lui Dinamo

OFICIAL | Armando Cooper este noul jucător al lui Dinamo

Dinamo București

Comentarii

Dinamo l-a anunţat oficial pe Armando Cooper, fotbalistul originar din Panama, care a evoluat ca titular la turneul final din Rusia. Cooper vine să-l înlocuiască în Ştefan cel Mare pe May Mahlangu, plecat în Bulgaria.

FC Dinamo Bucureşti anunţă prin intermediul site-ului său oficial transferul internaţionalului panamez Armando Cooper la clubul din Ştefan cel Mare.

Mijlocaş central, născut pe 26 noiembrie 1987, Armando Cooper a jucat pentru Panama la turneul final al Campionatului Mondial disputat în această vară în Rusia şi a mai evoluat în prima ligă a României, în urmă cu 4 ani, la Oţelul Galaţi.

Noul jucător al echipei din Ştefan cel Mare a efectuat, în această dimineaţă, vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală şi s-a alăturat lotului pregătit de Florin Bratu în cantonamentul de la Săftica.

  • 18 este numărul oficial cu care Cooper va juca la Dinamo.
  • 100 de selecţii şi 7 goluri are Cooper pentru prima reprezentativă a statului Panama.
  • 6 este numărul cluburilor la care a evoluat Cooper în carieră: Arabe Unido, Godoy Cruz, Oţelul Galaţi, St. Pauli, FC Toronto şi Universidad de Chile.
  • 3 goluri a marcat Cooper pentru Oţelul Galaţi în 21 de meciuri, în prima ligă a României, în sezonul competiţional 2013-2014.

Afla mai multe despre: dinamo bucureştitransferliga 1armando cooper 

viewscnt
Articole similare