Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Arsenal s-a despărţit de Sokratis. Fundaşul grec îşi caută echipă după ce a reziliat contractul cu "tunarii"

OFICIAL | Arsenal s-a despărţit de Sokratis. Fundaşul grec îşi caută echipă după ce a reziliat contractul cu "tunarii"

Arsenal

Comentarii

Fundaşul grec, Sokratis Papastathopoulos a reziliat contractul cu Arsenal. Fostul jucător al lui Dortmund nu a mai jucat pentru "tunari" din august 2020.

Arsenal s-a despărţit de Sokratis 

Sokratis a rămas fără club după ce a reziliat contractul cu Arsenal. Fundaşul grec a fost în aceeaşi postură ca Mesut Ozil, un fotbalist cu salariu mare care nu mai era în planurile lui Mikel Arteta. Cu toate acestea, "tunarii" nu au mai putut aştepta şi au încheiat deja socotelile cu Papa.

Sokratis (32 de ani) nu a mai evoluat în tricoul lui Arsenal din august 2020. În aceste condiţii singura variantă pentru ambele părţi, pentru club şi pentru fotbalist, a fost să se despartă. Clubul de pe Emirates a anunţat miercuri pe site-ul oficial că s-au înţeles cu fundaşul grec şi că vor încheia contractul, urmând ca fostul jucător al lui Dortmund să rămână fără echipă.

"Am colaborat îndeaproape cu Sokratis şi reprezentanţii săi şi am decis să-i terminăm contractul de comun acord. Acest lucru îi dă posibilitatea lui Papa (n.r. - porecla lui Papastathopoulos) să negocieze liber de contract cu orice echipă şi să revină pe teren cât mai repede cu putinţă.", au scris cei de la Arsenal pe site-ul oficial.

"În numele lui Mikel (n.r. - Arteta), al antrenorilor, jucătorilor şi tuturor oamenilor de la club, vreau să-i mulţumesc lui Papa pentru contribuţia adusă la club. A jucat un rol important în cadrul grupului nostru şi a fost un adevărat model din punct de vedere profesional. Negocierile pentru rezilierea contractului au fost constructive. Le dorim lui Papa şi familiei sale numai bine în viitor.", a mai spus directorul tehnic al "tunarilor".

După despărţirea de Arsenal şi Sokratis a avut ceva de spus: "Una dintre cele mai frumoase perioade din cariera mea s-a încheiat astăzi. A fost o onoare să îmbrac tricoul lui Arsenal. Vreau să le mulţumesc tuturor antrenorilor, colegilor, membrilor din staff şi fanilor din toată lumea pentru dragostea şi respectul pe care mi l-au arătat. Am dat totul pentru Arsenal, iar Arsenal mi-a oferit, la rândul său, foarte mult. Vă doresc multă sănătate şi succes! Mulţumesc!", a zis Sokratis.

Fundaşul grec îşi caută echipă după ce a reziliat contractul cu "tunarii"

Sokratis a petrecut 2 ani şi jumătate pe Emirates, iar acum a rămas fără club. Fundaşul grec este pe lista lui Napoli şi a celor de la Fenerbahce. Fostul fotbalist al lui Dortmund ar putea juca alături de fostul său coleg de la Arsenal, Ozil, la clubul din Istanbul, care este cea mai probabilă destinaţie pentru Papa.

Sokratis Papastathopoulos a ajuns în 2018 la Arsenal, în schimbul a 16 milioane de euro, iar grecul a strâns 69 de apariţii şi a câştigat o Cupă a Angliei, alături de gruparea de pe Emirates. Papa este evaluat la 4 milioane de euro, potrivit celor de la transfermarkt.

 

 

 

Afla mai multe despre: arsenal sokratis 

viewscnt
Articole similare