Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL Arsene Wenger a semnat! Destinaţie surprinzătoare pentru legendarul tehnician francez. Prima reacţie

OFICIAL Arsene Wenger a semnat! Destinaţie surprinzătoare pentru legendarul tehnician francez. Prima reacţie
Comentarii

FIFA a anunţat oficial că Arsene Wenger a devenit noul Şef al Departamentului de Dezvoltare al forului continental.

Legendarul tehnician francez a fost foarte aproape să preia funcţia de antrenor principal al echipei Bayern Munchen, după ce bavarezii s-au despărţit de Niko Kovac. În cele din urmă, ambele părţi au negat interesul pentru un acord. El a ajuns la un acord cu FIFA şi a semnat un angajament pentru ca apoi să declare: ”Aştept cu nerăbdare această provocare, pe care o consider una foarte importantă în viaţa mea”

Rolul lui Wenger va fi acela de a supraveghea şi dezvolta atât fotbalul masculin cât şi cel feminin la nivel înalt. El va asigura inclusiv suport tehnic pentru FIFA.

 

 

Arsene Wenger este unul dintre cei mai titraţi antrenori din ultimele decenii. În vârstă de 70 de ani, Wenger a antrenat-o între 1996 şi 2018 pe Arsenal Londra. A susţinut pe banca ”tunarilor” 1235 de meciuri, câştigând 707 dintre ele şi pierzând doar 248. Ca antrenor principal al lui Arsenal, Wenger a cucerit trei titluri de campion al Angliei, dar şi alte 14 trofee.  Din 2002 este Cavaler al Legiunii de Onoare, iar în 1998 a fost desemnat cel mai bun antrenor din lume.

Afla mai multe despre: arsene wenger 

viewscnt
Articole similare