Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Astra a dat încă o lovitură pe piaţa transferurilor. Fosta campioană şi-a luat atacant

OFICIAL | Astra a dat încă o lovitură pe piaţa transferurilor. Fosta campioană şi-a luat atacant

Superliga

Comentarii

Astra şi-a rezolvat şi problemele în atac după ce a reuşit să-l împrumute pe Urko Vera. Atacantul venit de la CFR Cluj va sta la Giurgiu până în vară, dar Astra are opţiune de prelungire.

Urko Vera a fost unul dintre jucătorii pe care Edi Iordănescu i-a dorit cu insistenţă în această iarnă. Atacantul de 30 de ani este văzut de antrenorul Astrei drept o soluţie foarte bună pentru atac, mai ales după plecarea lui Le Tallec. Însă în primă fază, Vera a refuzat să vină la Astra.

Până la urmă, cele două părţi au reuşit să ajungă la un numitor comun. Potrivit site-ul oficial al Astrei, Urko Vera va juca la Giurgiu până în vară, dar contractul ar putea fi prelungit.

”Ultimul sosit sub comanda lui Edward Iordănescu, în cantonamentul din Cipru este atacantul Urko Vera, fotbalist care a marcat de 5 ori în prima parte a campionatului în tricoul celor de la CFR Cluj! Un post „cheie” al campaniei de transferuri, după plecarea lui Le Tallec, a fost „acoperit” acum prin sosirea experimentatului jucător spaniol, cu prezenţe în „Primera”, unde a îmbrăcat tricoul unor echipe precum Bilbao, Hercules Alicante, Eibar sau Osasuna, înainte de a veni la CFR.

Acordul cu Urko Vera se întinde pe durata părţii secunde a campionatului, jucătorul fiind împrumutat de clujeni la Astra, clubul nostru având opţiune de prelungire a angajamentului.

Vera ar putea debuta chiar mâine, în ultimul amical al echipei noastre în turneul din Cipru, amical contra echipei ruse Ural (locul 9 în prima ligă rusă)”,
este comunicatul oficial al Astrei.

Astra a reuşit să-i mai transfere în această iarnă pe Laurenţiu Buş, Florentin Matei şi pe tânărul Vlad Mihai Bărbulescu.

Afla mai multe despre: urko veraastracfr clujliga 1 

viewscnt
Articole similare