Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Astra Giurgiu şi-a întărit lotul cu doi fotbalişti străini. Clubul lui Ioan Niculae a adus un fundaş şi un mijlocaş

OFICIAL | Astra Giurgiu şi-a întărit lotul cu doi fotbalişti străini. Clubul lui Ioan Niculae a adus un fundaş şi un mijlocaş

Fotbal intern

Comentarii

Astra Giurgiu a semnat miercuri cu doi jucători străini, un fundaş şi un mijlocaş. Unul dintre cei doi fotbalişti a mai trecut şi pe la Sepsi.

Astra Giurgiu şi-a întărit lotul cu doi fotbalişti străini

Echipa lui Ioan Niculae a transferat doi jucători din străinătate. Astra Giurgiu a anunţat miercuri faptul că a semnat cu fudaşul Igor Jovanovic şi cu mijlocaşul Yann Boe-Kane. 

Cei doi fotbalişti vin la Astra liberi de contract şi au evoluat până acum la mai multe cluburi modeste din străinătate.

Fundaşul croat, Jovanovic (31 de ani), a mai jucat în România la Sepsi, tot sub comanda lui Eugen Neagoe. Ultima echipă la care Igor a jucat, a fost FC Seongnam. Noul fotbalist al lui Astra este evaluat la 300.000 de euro, potrivit transfermarkt.

Mijlocaşul francez, Yann Boe-Kane (29 de ani), a evoluat ultima dată la echipa Le Mans şi este cotat la 475.000 de euro, conform transfermarkt.

Cei doi fotbalişti străini aşteaptă ca actele să fie gata, pentru a putea evolua în tricoul Astrei.

Afla mai multe despre: astra giurgiu 

viewscnt
Articole similare