Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Astra l-a transferat pe Raoul Baicu de la U Craiova. Tânărul atacant a semnat pe trei ani şi jumătate

OFICIAL | Astra l-a transferat pe Raoul Baicu de la U Craiova. Tânărul atacant a semnat pe trei ani şi jumătate

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra Giurgiu a anunţat, luni, transferul atacantului Raoul Baicu de la Universitatea Craiova, dar şi revenirea mijlocaşului japonez Takayuki Seto.

"Atacantul de 19 ani Raoul Baicu a semnat, în cantonamentul din Antalya, un contract valabil până în vara lui 2023 cu clubul nostru.

Sosit de la CS U Craiova, Baicu are câteva apariţii în Liga I, 10 la număr, cel mai important moment din cariera sa, până acum, fiind golul marcat în poarta celor de la RB Leipzig, în preliminariile Europa League!

Mult succes în tricoul Astrei, Raoul Baicu!", se precizează în comunicatul Astrei.

  • 13 apariţii şi un gol înscris a strâns Raoul Baicu în tricoul Universităţii Craiova, club la care s-a şi format ca jucător
  • 100.000 de euro este cota atacantului transferat de Astra, conform Transfermarkt.de

Takayuki Seto a revenit la Astra

"Japonezul Seto Takayuki, jucător care a scris istorie în tricoul Astrei pentru fotbalul românesc, a ajuns şi el sub comanda lui Bogdan Andone în cantonamentul de la Lara! Acesta a evoluat ultimul sezon în prima ligă din Letonia, revenirea lui Seto la Astra putând face din japonez „campionul statisticii” la capitolul „stranieri”, din Liga I", adaugă cei de la Astra.

"Aici este casa mea, mă simt foarte bine. Şi mă bucur că sunt aici, alături de echipă" mărturiseşte Takayuki Seto, fotbalist care crede încă în titlul de campion: ”Mai avem patru meciuri până în playoff şi trebuie să le câştigăm. După aia, mai vedem. Avem jucători buni şi în playoff vedem ce se va întâmpla. Cred că obiectivul este unul dintre primele trei locuri şi putem să îl realizăm” a mărturisit Seto.

Afla mai multe despre: liga 1 

viewscnt
Articole similare