Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Atletico cheltuie banii luaţi pe Griezmann. Simeone îşi betonează apărarea cu un fundaş crescut de Real Madrid

OFICIAL | Atletico cheltuie banii luaţi pe Griezmann. Simeone îşi betonează apărarea cu un fundaş crescut de Real Madrid

La Liga

Comentarii

Diego Simeone conduce o adevărată revoluţie la Atletico Madrid. Clubul madrilean îşi schimbă complet faţa şi în acest sens a mai oficializat joi un transfer.

Atletico Madrid a anunţat transferul lui Mario Hermoso (24 de ani) de la Espanyol Barcelona. Fundaşul central a semnat pentru cinci sezoane şi, potrivit presei din Spania, i-a costat pe cei de la Atletico 40 de milioane de euro. 

Internaţionalul spaniol a ajuns în 2017 la Espanyol după ce a fost crescut în celebra academie a celor de la Real Madrid. Născut în capitala Spaniei, el nu a reuşit să joace niciun minut pentru prima echipă a "galacticilor". 

Hermoso este deja al nouălea transfer făcut de Atletico în această vară. La Madrid au ajuns, până acum, Joao Felix (126 milioane - Benfica), Marcos Llorente (30 de milioane - Real Madrid), Kieran Trippier (22 de milioane - Tottenham), Felipe (20 de milioane - FC Porto), Renan Lodi (20 de milioane - Athletico Paranaense), Ivan Saponjic (500.000 euro - Benfica), Hector Herrera (gratis - FC Porto) şi Nicolas Ibanez (San Luis).

Los Rojiblancos au vândut şi în valoare de peste 300 de milioane de euro. Jucătorii pe care au luat cei mai mulţi bani sunt Antoine Griezmann (120 de milioane), Lucas Hernandez (80 de milioane), Rodri (70 de milioane) şi Gelson Martins (30 de milioane). 

Afla mai multe despre: mario hermosoatletico madridtransfer 

viewscnt
Articole similare