Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Atletico Madrid a cumpărat un finalist de UEFA Champions League. Super transfer pentru Diego Simeone

OFICIAL | Atletico Madrid a cumpărat un finalist de UEFA Champions League. Super transfer pentru Diego Simeone

La Liga

Comentarii

Atletico Madrid a anunţat miercuri transferul unui fotbalist de la Tottenham Hotspur. Diego Simeone îşi betonează defensiva după plecările lui Diego Godin, Lucas Hernandez şi Juanfran, din această vară.

Clubul din capitala Spaniei a anunţat, în mod oficial, transferul lui Kieran Trippier (28 de ani) de la Tottenham Hotspur, care a semnat un contract valabil trei sezoane. Potrivit presei din Spania, "Atleti" a plătit aproximativ 22 de milioane de euro, plus bonusuri, pentru fundaş. 

În vârstă de 28 de ani, Kieran Trippier joacă la Tottenham din 2015, atunci când a fost transferat de la Burnley, pentru 4,9 milioane de euro. De atunci, englezul a adunat 114 prezenţe şi a reuşit două goluri şi 24 de assist-uri în tricoul formaţiei londoneze.

Spaniolii reinvestesc astfel banii primiţi pe Antoine Griezmann, fotbalist transferat de FC Barcelona, după ce catalanii i-au achitat clauza de reziliere a contractului, în valoare de 120 de milioane de euro.

Atletico i-a mai transferat în această vară pe Joao Felix (126 de milioane de euro/Benfica), Marcos Llorente (30 de milioane de euro/Real Madrid), Felipe (20 de milioane de euro/FC Porto), Renan Lodi (20 de milioane de euro/Athletico Paranaense), Ivan Saponjic (500.000 de euro/Benfica).

Afla mai multe despre: trippieratletico madridtottenhamtransfer 

viewscnt
Articole similare