Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Atletico Madrid l-a transferat pe înlocuitorul lui Diego Costa. Vine din Ligue 1!

OFICIAL | Atletico Madrid l-a transferat pe înlocuitorul lui Diego Costa. Vine din Ligue 1!

La Liga

Comentarii

Diego Simeone le-a cerut şefilor lui Atletico Madrid un înlocuitor pentru Diego Costa (32 de ani), care şi-a reziliat contractul şi îşi caută echipă Brazilia. Antrenorul argetinia le-a indicat şi un nume conducătorilor de pe Wanda Metropolitano. Cel al lui Moussa Dembele (24 de ani), atacantul lui Olympique Lyon.

UPDATE miercuri, 13 ianuarie, 19:33 - E OFICIAL! Atletico Madrid a confirmat transferul lui Moussa Dembele de la Olympique Lyon!


UPDATE miercuri, 13 ianuarie, 18:03 - Afacerea s-a făcut! Presa din Franţa anunţă că transferul lui Moussa Dembele la Atletico Madrid e făcut, după ce OL şi Atleti s-au înţeles asupra termenilor contractului. Dembele va fi iniţial împrumutat în schimbul a 1,5 milioane de euro, iar în contractul semnat de ambele părţi există o clauză de cumpărare definitivă, de 33,5 milioane de euro. În plus, Atletico Madrid va mai plăti şi cinci milioane de euro în funcţie de anumite bonusuri de performanţă.


Simone l-a găsit pe înlocuitorul lui Diego Costa. Atletico Madrid îl vrea pe Moussa Dembele!

După plecarea lui Diego Costa, Diego Simeone a rămas fără o piesă importantă din angrenajul echipei sale, iar acum vrea un înlocuitor. Căutarea lui Simeone n-a durat mult. Atletico Madrid vrea să-l transfere pe Moussa Dembele, atacantul semifinalistei Ligii Campionilor de anul trecut, Olympique Lyon.

Dembele a pierdut echipa la OL, iar Atletico Madrid vrea să profite de situaţia în care se află atacantul francez şi să obţină semnătura sa pe o sumă mai mică de transfer. Moussa Demebele e un atacant pe placul lui Diego Simeone, de tipul Diego Costa, bătăios şi cu un fizic impunător în duelurile cu fundaşii din LaLiga.



Cuatro scrie că Moussa Dembele a câştigat "lupta" cu William Jose de la Real Sociedad şi Diego Simeone l-a ales pe el pentru a fi transferat la Atletico Madrid.

La Olympique Lyon din 2018, Moussa Dembele a jucat 108 meciuri în tricoul francezilor, timp în care a marcat de 45 de ori şi a livrat 13 pase decisive.

  • 30 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Moussa Dembele în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: moussa dembeletransferatletico madriddiego simeone 

viewscnt
Articole similare