Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL. Atletico şi Chelsea au ajuns la un acord pentru Diego Costa. Fotbalistul urmează să facă vizita medicală!

OFICIAL. Atletico şi Chelsea au ajuns la un acord pentru Diego Costa. Fotbalistul urmează să facă vizita medicală!galerie foto
Comentarii

După 100 de zile de negocieri, Atletico Madrid şi Chelsea s-au înţeles pentru transferul lui Diego Costa. Astfel, fotbalistul va reveni la echipa unde a evoluat între 2007 şi 2014.

UPDATE. Atletico şi Chelsea au anunţat în mod oficial transferul lui Diego Costa pe site-urile oficiale. 

Conform ibericilor de la Marca. Atletico şi Chelsea au semnat toate actele, iar fotbalistul va ajunge în cursul zilei de joi la noua sa echipă pentru a efectua vizita medicală. Chelsea va încasa 55.000.000 de euro plus variabile. Diego Costa va semna un contract valabil până în anul 2021.

Imediat după vizita medicală, atacantul spaniol, de origine braziliană, se va alătura lotului pregătit de Diego Simeone şi va sta pe banca de rezerve la meciul cu Sevilla, programat weekend-ul acesta.

Brazilianul este în urmă cu pregătirea fizică, întrucât n-a jucat în niciun meci pentru Chelsea în acest sezon. Fotbalistul a fost anunţat de Conte, prin intermediul unui SMS, că nu mai intră în planurile sale. Asta se întâmpla imediat după finalul sezonului trecut. Diego Costa a plecat în Brazilia, iar la începutul sezonului s-a întors la Londra, dar nu a mai fost lăsat să intre în vestiar.

"Nu m-au lăsat să mai intru în vestiar sau să iau legătura cu colegii. Nu sunt un criminal. Pentru tot ce am făcut aici, nu trebuia să mi se întâmple asta", spunea Diego Costa în startul sezonului.

38.000.000 de euro a plătit Chelsea în 2014 celor de la Atletico în schimbul lui Diego Costa.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: atletico madridchelseatransfermarcaspania 

viewscnt
Articole similare