Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Au bătut palma cu David Neres! Atacantul brazilian care a făcut senzaţie în tricoul lui Ajax a semnat până în 2023

OFICIAL | Au bătut palma cu David Neres! Atacantul brazilian care a făcut senzaţie în tricoul lui Ajax a semnat până în 2023
Comentarii

Atacantul brazilian David Neres şi-a prelungit contractul cu Ajax Amsterdam, a anunţat, miercuri, site-ul grupării olandeze.

David Neres mai avea contract până în 2022 cu "lăncierii" şi a semnat pe încă un sezon, noua înţelegere fiind scadentă la 30 iunie 2023.

 

 

În vârstă de 22 de ani, David Neres a adunat 101 meciuri, 29 de goluri şi 32 de assist-uri în tricoul campioanei Olandei. Internaţionalul brazilian a impresionat mai ales în sezonul trecut, stagiune în care a cucerit primele sale trofee alături de Ajax: titlul în Eredivisie şi Cupa Olandei.

În plus, Neres a jucat un rol important pentru Ajax pe parcursul sezonului 2018-2019 al Ligii Campionilor, "lăncierii" ratând la mustaţă calificarea în finala Ligii Campionilor.

12 milioane de euro a plătit Ajax, în 2017, pentru aducerea lui Neres de la Sao Paulo. Între timp, cota sa a ajuns la 45 de milioane de euro. În această vară, Neres a fost în atenţia mai multor cluburi importante, precum Bayern Munchen sau Manchester United.

Afla mai multe despre: ajax 

viewscnt
Articole similare