Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Aubameyang şi Lacazette, în pericol. S-a perfectat transferul care ascute concurenţa din atacul lui Arsenal

OFICIAL | Aubameyang şi Lacazette, în pericol. S-a perfectat transferul care ascute concurenţa din atacul lui Arsenal

Arsenal

Comentarii

Nicolas Pepe este cel mai scump transfer din istoria lui Arsenal. Conducerea tunarilor a plătit nu mai puţin de 80 de milioane de euro pentru a îl achiziţiona de la Lille pe internaţionalul ivorian. Atacantul fost prezentat oficial şi şi-a ales numărul cu care va evolua pe Emirates în următoarele cinci sezoane.

Deşi are în lot doi super atacanţi precum Aubameyang şi Lacazette, conducerea lui Arsenal nu l-a putut rata pe Nicolas Pepe. Internaţionalul ivorian în vârstă de 24 de ani a fost motorul lui Lille în sezonul precedent. Atacantul a reuşit să înscrie 22 de goluri şi să ofere 11 pase decisive. Doar Kylian Mbappe a fost mai bun decât Pepe în ultima ediţie de Ligue 1, campionul mondial însumând un total de 40 de goluri şi assisturi.

Mai mult, Pepe, cel care va evolua cu tricoul cu numărul 19 la Arsenal, este o adevărată sperietoare pentru apărările pe care le întâlneşte. Tot în sezonul precedent din Ligue 1, ivorianul a avut 102 driblinguri reuşite şi a şutat de 61 de ori pe spaţiul porţilor adverse. La Arsenal, Nicolas Pepe va încasa un salariu de 7,5 milioane de euro pe sezon.


"Nicolas este atacant un extrem de apreciat şi talentat, care a fost dorit de multe dintre echipele de top din Europa. Semnarea unei extreme de clasă a fost unul dintre principalele noastre obiective în această perioadă de transferuri. Sunt extrem de încântat că am reuşit. El va veni cu un plus de ritm, forţă şi creativitate şi ne va ajuta să ne îndeplinim toate obiectivele", a declarat Unai Emery.

 

Afla mai multe despre: arsenalpremier leaguenicolas pepeaubameyanglacazettelille 

viewscnt
Articole similare