Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Avem un nou român la Arsenal! Are doar 16 ani şi a primit numărul 10

OFICIAL | Avem un nou român la Arsenal! Are doar 16 ani şi a primit numărul 10

Arsenal

Comentarii

România are un nou jucător în academia celor de la Arsenal Londra, după ce în trecut şi Vlad Dragomir, participant la Campionatul European U21, a jucat pentru "tunari" la juniori.

Cătălin Cîrjan (16 ani) a semnat un contract cu gruparea londoneză şi va juca din sezonul viitor la echipa sub 18 ani a "tunarilor". Impresarul său, Cătălin Sărmăşan, a făcut marele anunţ. 

Născut în Bucureşti, tânărul mijlocaş care are şi o selecţie la naţionala sub 16 ani a României, a venit de la Viitorul Domneşti şi a primit tricoul cu numărul 10. Cîrjan a fost în probe la Arsenal în vara lui 2018, când avea doar 15 ani şi a ajuns acum la academia londonezilor. În urmă cu un an, atunci când a fost în probe, îl descria pe Cîrjan drept un puşti-minune (wonderkid).

În vara anului 2016, un alt român a ajuns în academia celor de la Arsenal. Vlad Dragomir a petrecut doi ani la Londra şi chiar dacă a fost chemat în lotul echipei mari de Arsene Wenger de mai multe ori, nu a reuşit să debuteze la prima echipă. În acest moment, Dragomir este legitimat la Perugia, în Serie B, dar şi cota sa a crescut după turneul final U21 din Italia şi San Marino. 

Afla mai multe despre: catalin cirjanarsenal 

viewscnt
Articole similare