Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Aventura la CFR Cluj a fost ultima. Julio Baptista şi-a anunţat retragerea din fotbal. Mesajul "bestiei"

OFICIAL | Aventura la CFR Cluj a fost ultima. Julio Baptista şi-a anunţat retragerea din fotbal. Mesajul "bestiei"
Comentarii

Julio Baptista, 37 de ani, şi-a anunţat joi retragerea oficială din fotbal, prin intermediul unui mesaj postat pe Instagram. Ultima oară, brazilianul a fost legitimat la campioana României, CFR Cluj.

"După mai bine de 20 de ani în elita fotbalului, am decis să îmi închei cariera de fotbalist. Încep o viaţă nouă şi vreau să le mulţumesc tutoror celor care m-au ajutat să îmi îndeplinesc visul, celor care au fost alături de mine în vremurile bune, dar mai ales în cele grele. În special familiei mele, toate acestea nu ar fi fost posibile", a declarat Baptista pe contul său de Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Desde que era pequeño siempre tuve el sueño de llegar a ser futbolista profesional, jugar en grandes equipos y llegar a la selección de Brasil. Ese sueño se inició con mi debut con el Sao Paulo, un día que siempre permanecerá en mi memoria. Desde esa fecha todo ha sido muy rápido. He jugado en grandes clubes, he conocido gente maravillosa (compañeros, entrenadores, directivos, aficionados) y he vivido multitud de experiencias, de las que he tratado de aprender, para mejorar como persona y también como futbolista. . Durante todo este periodo siempre he tratado de dar lo mejor de mí en todos aquellos clubs a los que he tenido la suerte de representar: Sao Paulo, Sevilla, Real Madrid, Arsenal, Roma, Málaga, Cruzeiro, Orlando City y Cluj. . Hoy 23 de mayo de 2019, después de más de 20 años en la élite del fútbol es momento de dar un paso a un lado y anunciar que he decidido finalizar mi carrera como jugador. Comienzo una nueva vida, y en este momento, quiero mostrar mi agradecimiento a todos los que han hecho posible que cumpliera mi sueño, y a los que han estado siempre a mi lado, en los buenos y, sobre todo, en los malos momentos, dándome su cariño y apoyo. En especial a mi familia. Sin vosotros este trayecto no habría sido posible. ¡Gracias!. .  Desde pequeno, sempre tive o sonho de me tornar um futebolista profissional. Esse sonho se concretizou quando joguei pela primeira vez no estádio no time de São Paulo. A partir dessa data, tudo aconteceu muito rápido. Eu conheci pessoas maravilhosas (parceiros, treinadores, gerentes, torcedores) e eu vivi uma infinidade de experiências, das quais eu tentei aprender, para crescer como pessoa e também como jogador de futebol. Eu sempre dei o meu melhor de mim mesmo para todos aqueles clubes que tive a sorte de representar. . Hoje 23 de maio de 2019, depois de mais de 20 anos na elite do futebol esta na hora de se afastar e anunciar que eu decidi terminar a minha carreira como jogador. Começo uma nova vida, e neste momento, quero mostrar a minha gratidão a todos aqueles que me permitiram realizar o meu sonho, e aqueles que sempre estiveram ao meu lado, nos bons e maus momentos.

A post shared by Júlio Baptista Oficial (@juliobaptistaoficial) on

Jucătorul născut la Sao Paolo şi-a început cariera la echipa locală, iar în 2003 a ajuns în Europa, fiind cumpărat de Sevilla. Doi ani mai târziu a prins transferul la Real Madrid, iar în anii următori a jucat în Serie A şi Premier League, la AS Roma şi Arsenal. S-a întors în Spania, la Malaga, iar de aici a început declinul carierei sale. A mai jucat în Brazilia, la Cruzeiro, în Statele Unite la Orlando City şi ultima oară, în România, la CFR Cluj. 

Doar trei meciuri a jucat la CFR Cluj şi a încasat, aparent, un salariu de 45.000 de euro lunar. În cele din urmă, în luna martie campioana României şi fostul "galactic" s-au înţeles pentru rezilierea contractului. 

"Vreau să le mulţumesc celor de la CFR Cluj pentru oportunitatea oferită să mă simt din nou fotbalist! Ca profesionist încerc mereu să dau 100% şi asta a fost singura mea intenţie de când am ajuns în România. Vreau să le mulţumesc fanilor pentru susţinerea arătată şi să le urez mult noroc!", a zis Baptista în momentul despărţirii de CFR Cluj. 

Mai mult o lovitură de imagine pentru ardeleni, Baptista a evoluat doar 22 de minute în Liga 1 în două meciuri, cu Gaz Metan Mediaş şi Sepsi. O altă prezenţă a fost în meciul cu Dudelange, de pe teren propriu, acolo unde a evoluat 23 de minute. Astfel, în total, Baptista a jucat fix o repriză la CFR. 

Afla mai multe despre: julio baptistaretragerejulio baptista cfr 

viewscnt
Articole similare