Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Barcelona, "eliberată" de unul dintre cele mai mari salarii din lot!

OFICIAL | Barcelona, "eliberată" de unul dintre cele mai mari salarii din lot!

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a anunţat, vineri, prin intermediul unui comunicat oficial plecarea lui Samuel Umtiti (29 de ani), fundaşul central campion mondial cu Franţa în 2018.

Samuel Umtiti, unul dintrei cei mai vechi şi unul dintre cei mai bine plătiţi fotbalişti din lotul echipei, a plecat de pe Camp Nou. Împrumutat la Lecce în sezonul trecut, deoarece nu s-a mai contat pe serviciile sale, Umtiti şi catalanii au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului.

OFICIAL | Samuel Umtiti, fotbalistul cu unul dintre cele mai mari salarii din lot, a plecat de la Barcelona

"FC Barcelona şi fundaşul Samuel Umtiti au ajuns la un acord pentru rezilierea de comun acord a contractului care îl lega de club până în vara lui 2026. FC Barcelona doreşte să-şi exprime mulţumirea şi să-i ureze mult noroc în viitorul lui Samuel Umtiti", se arată în comunicatul oficial al Barcelonei.

Transferat de la Lyon în 2016, Samuel Umtiti avea unul dintre cele mai mare salarii din lot, 20 de milioane de euro pe an, conform presei internaţionale.

Samuel Umtiti a strâns 133 de meciuri, două goluri şi o pasă de gol în tricoul Barcelonei, cu care a câştigat - printre altele - două titluri de campion şi trei Cupe ale Franţei.

Francezul, care a câştigat Cupa Mondială cu Franţa în vara lui 2018, dar a fost momentul care a dat startul declinului său în tricoul Barcelonei. Acesta a refuzat o operaţie importantă la genunchi pentru a juca la Mondial, iar de atunci nu şi-a mai revenit la forma care l-a consacrat, deşi avea un potenţial enorm de creştere.

  • 4 - patru milioane de euro este cota de piaţă a lui Samuel Umtiti în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: samuel umtitibarcelonalaliga 

viewscnt
Articole similare