Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Basarab Panduru va fi secundul lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova! ”Mă ajută pe mine să construiesc tactica pentru următorul meci!”

OFICIAL | Basarab Panduru va fi secundul lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova! ”Mă ajută pe mine să construiesc tactica pentru următorul meci!”
Comentarii

Basarab Panduru completează stafful tehnic al Universităţii Craiova şi va avea funcţia de antrenor secund în cadrul clubului, a anunţat, luni, clubul craiovean.

Expertul Telekomsport a mai lucrat în trecut cu Reghe, iar acum vor începe o nouă colaborare. Anunţul a fost făcut de Universitatea Craiova pe Facebook, prin intermediul paginii oficiale. 

”Mă ajută pe mine să construiesc tactica pentru următorul meci!”

”Suntem încântaţi să vă anunţăm faptul că Basarab Panduru completează stafful tehnic al Universităţii Craiova şi va avea funcţia de antrenor secund în cadrul clubului. 

Laurenţiu Reghecampf: 'Pandi citeşte foarte bine jocul adversarului, e un antrenor secund care mă ajută pe mine să construiesc tactica pentru următorul meci. E cel mai corect om pe care l-am întâlnit. Nu cred că se punea problema să nu vină lângă mine la un moment dat, pentru că avem o relaţie foarte apropiată şi ne-am înţeles foarte bine, el fiind omul care mă ajută enorm când iau anumite decizii. E un om care spune totul direct, nu are niciun fel de teamă, iar mie îmi plac oamenii de genul acesta în stafful meu'”, a fost anunţul clubului din Bănie. 

Panduru, în stafful lui Reghecampf la U Craiova

Laurenţiu Reghecampf îşi adaugă un om în staff la Craiova. Expertul Telekom Sport, Basarab Panduru, va merge să lucreze alături de antrenor în Bănie, la U Craiova. Cei doi vor lucra din nou împreună, după ce Reghe l-a luat pe "Pandi" în stafful său şi pe vremea când acesta o antrena pe Al Wasl, în Emiratele Arabe Unite.

Panduru a fost antrenor la Poli Timişoara, Oţelul, FC Vaslui, Farul şi Progresul.

Afla mai multe despre: craiova- laurenţiu reghecampf-basarab panduru 

viewscnt
Articole similare