Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oficial! Bayern Munchen a anunţat numele noului antrenor. Are 33 de ani, iar bavarezii plătesc 25 de milioane de euro pentru el

Oficial! Bayern Munchen a anunţat numele noului antrenor. Are 33 de ani, iar bavarezii plătesc 25 de milioane de euro pentru el

Bundesliga

Comentarii

Julian Nagelsmann (33 de ani) a fost anunţat drept noul antrenor al lui Bayern Munchen, din sezonul următor. Bavarezii au fost nevoiţi să achite 25 de milioane de euro, pentru a-l aduce de la Leipzig.

Campioana Europei şi a Germaniei are un nou antrenor. Hans-Dieter Flick părăseşte clubul la finalul acestui sezon cu destinaţia naţionala Germaniei. Antrenorul care a scris încă o parte din istoria lui Bayern Munchen a avut cel puţin trei motive, pentru a pleca la finalul stagiunii. 

Julian Nagelsmann, noul antrenor al lui Bayern Munchen

Clubul de tradiţie din Bundesliga a anunţat, oficial, că Julian Nagelsmann preia echipa începând cu 1 iulie 2021. El va avea un contract valabil până pe 30 iunie 2026. 

Oficialii lui Bayern Munchen au oferit primele reacţii despre promităţorul Julian Nagelsmann: "Julian are un contract de cinci ani şi asta demonstrează c se identifică împreună cu Bayern Munchen. Îi mulţumim lui Flick", a declarat membrul Consiliului Director de la Bayern, Oliver Kahn. 

"Vreau să-i mulţumesc lui Flick în numele clubului. A preluat echipa în 2019 şi a cucerit şase trofee, într-o perioadă dificilă pentru noi. Julian Nagelsmann e un etalon în rândul noii generaţii de antrenori. În ciuda vârstei, a avut o carieră impresionantă până acum. Sunt convins că vom construi o echipă de succes", a spus preşedintele Herbert Hainer. 

Julian Nagelsmann este născut în Bavaria, iar Bayern Munchen a plătit 25 de milioane de euro, pentru ca germanul să rupă contractul cu Leipzig. Înţelegerea expira în 2023. 

Julian Nagelsmann a devenit cel mai tânăr antrenor din istoria Bundesligii în 2016, atunci când a devenit tehnicianul lui Hoffenheim. Cu Leipzig a ajuns până în semifinalele Champions League, în sezonul trecut. 

 

Afla mai multe despre: julian nagelsmannflickbayern munchenantrenor bayern munchen 

viewscnt
Articole similare