Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Bayern Munchen a transferat un campion mondial. Nemţii au plătit o sumă uriaşă. Pe câte sezoane a semnat

OFICIAL | Bayern Munchen a transferat un campion mondial. Nemţii au plătit o sumă uriaşă. Pe câte sezoane a semnat

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern Munchen a anunţat miercuri transferul lui Lucas Hernandez de la Atletico Madrid. Fundaşul în vârstă de 23 de ani a triumfat vara trecută alături de naţionala Franţei la Campionatul Mondial din Rusia.

80 de milioane de euro a plătit clubul bavarez în schimbului francezului şi a semnat un contract valabil până în 2024, anunţă site-ul oficial al campioanei Germaniei. Aşadar, Bayern a reuşit să îl transfere pe o sumă puţin mai mică decât clauza de reziliere pe care o avea. 85 de milioane era clauza trecută în contractul său de la Atletico Madrid. 

La vizita medicală, medicii celor de la Bayern au depistat o problemă la ligamentele de la genunchiul drept şi după o discuţie cu Atletico Madrid, jucătorul va fi operat imediat şi va putea începe sezonul viitorul alături de bavarezi. 

"Este o zi foarte importantă pentru mine. Bayern Munchen este unul dintre cele mai bune cluburi din Europa şi din lume. Sunt mândru că pot să mă lupt pentru toate trofeele posibile la Bayern. Aş vrea să le mulţumesc celor de la Atletico, staff-ului, antrenorului, colegilor şi fanilor pentru 12 ani minunaţi. Atletico va rămâne mereu o parte din mine", a spus Hernandez. 

Fundaşul născut la Marseille a jucat şapte meciuri la Campionatul Mondial din Rusia, reuşind să ofere şi două assist-uri. 

Afla mai multe despre: bayern munchenlucas hernandez 

viewscnt
Articole similare