Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Becali mută la foc automat. Încă un transfer realizat de FCSB: "Este un adevărat model pentru toţi!"

OFICIAL | Becali mută la foc automat. Încă un transfer realizat de FCSB: "Este un adevărat model pentru toţi!"galerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB continuă transferurile chiar şi după încheierea perioadei de mercato. Aşa cum au obişnuit în ultimele sezoane, mai ales după lansarea bazei sportive din Berceni, roş-albaştrii au bătut palma cu un nou tânăr de mare perspectivă.

Gigi Becali a promis că în cel mult doi ani FCSB va fi formată doar din jucători români. Inspirat de succesul pe care l-a avut Gheorghe Hagi cu proiectul de la FC Viitorul, patronul vicecampioanei României a început să transfere şi el cei mai buni tineri jucători din România.

Astfel, roş-albaştrii l-au adus pe Marian Pruteanu, de la FC Bacău. Puştiul de 14 ani este mijlocaş central, însă poate evolua şi pe postul de fundaş central şi este lăudat de fostul mare atacant al roş-albaştrilor şi, totodată, fondatorul echipei FC Bacău, Cristi Ciocoiu. De transferul lui Pruteanu s-a interesat şi FC Viitorul, însă FCSB a făcut o ofertă mult mai bună şi l-a achiziţionat pe tânărul fotbalist.

"Cei de la FCSB apreciază ceea ce facem noi la FC Bacău şi, prin urmare, ne-au propus o colaborare. Transferul lui Marian Pruteanu este un prim pas în această direcţie. Cu un ochi plâng, deoarece nu ne este uşor să ne despărţim de jucătorii noştri, iar cu altul râd, deoarece vorbim pe de o parte de un salt calitativ, iar pe de altă parte, de o confirmare a muncii noastre" , a declarat Cristi Ciocoiu.

"Îl consider pe Marian un adevărat model pentru toţi copiii care vor să se apuce de fotbal. Un copil nu bun, ci foarte bun. A fost liderul grupei de vârstă 2005 de la FC Bacău" , a spus antrenorul Radu Ciobanu.

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare