Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | "Bine ai revenit, Hervin Ongenda!" Francezul a plecat de la Chievo şi s-a întors la FC Botoşani

OFICIAL | "Bine ai revenit, Hervin Ongenda!" Francezul a plecat de la Chievo şi s-a întors la FC Botoşani

FC Botoșani

Comentarii

Hervin Ongenda (21 de ani) a revenit în Liga 1. FC Botoşani a anunţat în mod oficial transferul mijlocaşului ofensiv francez.

"Bine ai revenit, Hervin Ongenda! Francezul Hervin Ongenda a pus capăt aventurii în Serie B la Chievo Verona şi a revenit la FC Botoşani, grupare pentru care a marcat 6 goluri în 53 de meciuri", a fost mesajul postat de Botoşani pe reţelele de socializare.

Ongenda a venit liber de contract la Botoşani, după ce s-a despărţit la începutul acestei luni de Chievo. În ianuarie, italienii au plătit 500.000 de euro celor de la Botoşani pentru transferul său. 

  • 450.000 de euro este cota lui Hervin Ongenda, potrivit transfermarkt.com
  • Trei meciuri a jucat francezul la Chievo, fără a marca vreun gol

Ongenda a fost legitimat la PSG în perioada 2006-2017. Pentru echipa de seniori a campioanei Franţei, acesta a bifat 16 apariţii, două goluri şi trei pase decisive şi şi-a trecut în palmares un titlu şi două Supercupe.


Ongenda la FC Botoşani. Înlocuitor pentru Ofosu

FC Botoşani trimite încă un fotbalist în străinăte. Atacantul clubului din moldova, Reagy Ofosu (29 de ani), se transferă "într-o primă ligă din primele şase campionate ale Europei", în schimbul sumei de 250.000 de euro.

Germanul venit în urmă cu un an liber de contract se pare că va fi lăsat să plece de la FC Botoşani. Chiar antrenorul Marius Croitoru a confirmat transferul atacantului său şi a recunoscut că e bucuros pentru jucătorul ofensiv.

Afla mai multe despre: ongendafc botosani 

viewscnt
Articole similare