Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | ”Bine ai venit, Dan Petrescu”. CFR Cluj a anunţat numirea lui Petrescu! Ce contract a semnat şi când debutează

OFICIAL | ”Bine ai venit, Dan Petrescu”. CFR Cluj a anunţat numirea lui Petrescu! Ce contract a semnat şi când debutează

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu s-a înţeles cu CFR Cluj şi va reveni în Gruia. Campioana României a anunţat revenirea ”Bursucului” pe site-ul oficial al clubului.

OFICIAL | CFR Cluj a anunţat că Dan Petrescu este noul antrenor al clubului. Petrescu a semnat un contract valabil pe trei sezoane şi va sta pe banca ardelenilor în meciul cu Astra Giurgiu, din etapa a 3-a a playoff-ului Ligii I.

Alin Minteuan va fi ”retrogradat” la funcţia de secund.

S-a vorbit despre venirea lui Dan Petrescu în Gruia în momentul în care echipa s-a despărţit de Antonio Conceicao, dar abia acum lucrurile s-au concretizat. Petrescu este deja la Cluj, va semna cu ardelenii şi apoi va asista şi la partida România - Insulele Feroe. 

Fostul mare internaţional român încă mai are contract cu echipa chineză GZ Hengfeng, dar are o clauză potrivit căreia poate pleca oricând doreşte, detaliu dezvăluit de Telekom Sport.

Petrescu se întoarce la Cluj alături de staff-ul cu care a câştigat titlul în sezonul trecut şi vine să îl înlocuiască pe Alin Minteuan, cel care a câştigat toate meciurile de până acum pe banca CFR-ului.

Primul meci oficial al lui Dan Petrescu de la revenire va avea loc sâmbătă, 30 martie, în compania celor de la Astra Giurgiu. Petrescu va sta însă pe banca tehnică a campioanei chiar sâmbătă, la meciul amical pe care CFR îl va disputa împotriva lui Gaz Metan Mediaş.

Obiectivul lui Dan Petrescu la CFR

Cu Dan Petrescu antrenor, CFR Cluj a cucerit titul de campioană în sezonul trecut, însă "Bursucul" nu a mai apucat să antreneze echipa în preliminariile Champions League, după ce a semnat cu gruparea chineză Guizhou Hengfeng. A fost înlocuit cu Edward Iordănescu, care a fost demis însă după doar trei partide la gruparea din Gruia.

Acum, obiectivul lui Petrescu va fi clar: cucerirea titlului şi obţinerea calificării în grupele unei competiţii europene, fie că vorbim de Champions League sau Europa League.

CFR Cluj ocupă primul loc în Liga 1, cu un avans de 4 puncte faţă de următoarea clasată, Craiova, şi cinci faţă de ocupanta locului 3, FCSB.

Afla mai multe despre: cfrpetrescu 

viewscnt
Articole similare