Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Bogdan Ţîru pleacă de la Viitorul în străinătate. Ce transfer a prins după ce a fost dorit de FCSB

OFICIAL | Bogdan Ţîru pleacă de la Viitorul în străinătate. Ce transfer a prins după ce a fost dorit de FCSB

Superliga

Comentarii

Fundaşul central Bogdan Ţîru (25 de ani) părăseşte Viitorul şi se transferă la Jagiellonia Białystok, echipă din prima ligă a Poloniei.

Bogdan Ţîru pleacă de la Viitorul

Clubul de la malul mării a anunţat că Bogdan Ţîru nu va face parte din lotul Viitorului pentru meciul din campionat cu Poli Iaşi, programat luni, de la ora 20:00, şi care va putea fi urmărit pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro.

Viitorul şi Jagiellonia Białystok au ajuns la un acord în privinţa apărătorului: "FC Viitorul Constanţa şi clubul polonez Jagiellonia Białystok au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Bogdan Ţîru. Acesta nu va face parte din lotul pentru partida din această seară cu Politehnica Iaşi, urmând să efectueze vizita medicală la formaţia poloneză", a transmis Viitorul prin intermediul site-ului oficial. 

Bogdan Ţîru a fost dorit în trecut la FCSB, dar părţile nu s-au înţeles, iar fundaşul central a rămas la clubul care l-a crescut. Fundaşul a fost promovat la prima echipă în 2013, iar alături de Gică Hagi a cucerit titlul de campion al României, Cupa României şi Supercupa României. 

1.5 milioane de euro e cota lui Ţîru în acest moment, conform transfermarkt.de

Jagiellonia Bialystok, noul club al lui Ţîru, este pe locul nouă în acest moment în prima ligă poloneză, la şase puncte de locurile care duc în competiţiile europene. 

 

Afla mai multe despre: bogdan tirutransfer bogdan tirubogdan tiru viitorulviitoruljagiellonia białystok 

viewscnt
Articole similare