Experiențe împreună.
You are here:

OFICIAL | Bogdan Vătăjelu a semnat cu Universitatea Craiova. Cum l-au prezentat oltenii pe fundaşul stânga

OFICIAL | Bogdan Vătăjelu a semnat cu Universitatea Craiova. Cum l-au prezentat oltenii pe fundaşul stânga

U Craiova

Comentarii

Bogdan Vătăjelu s-a întors în Liga I şi a semnat un contract valabil pe patru sezoane cu Universitatea Craiova, cu opţiune de prelungire pe încă un an.

"Bine ai revenit acasă, Bogdan şi îţi dorim cât mai multe meciuri reuşite în alb-albastrul Ştiinţei.

Fost căpitan al echipei noastre, idol al tribunelor, peste 100 de meciuri în tricoul alb-albastru, 8 goluri şi 7 pase decisive. Aşa l-am putea descrie cel mai uşor pe cel care ne-a încântat de atâtea ori privirile prin incursiunile de pe partea stângă. Vătă a efectuat vizita medicală în capitală, iar după aceea a sosit în cantonamentul Universităţii Craiova din Neustift im Stubaital, Austria. El se antrenează normal alături de colegii săi în stagiul de pregătire şi şi-a ales deja numărul de pe tricoul de joc: #5.

După ce a plecat de la Universitatea în 2017, Vătăjelu a evoluat la Sparta Praga (39 de meciuri, un gol şi 11 pase decisive) şi FK Jablonec (14 meciuri, 2 goluri şi o pasă decisivă). Are şase selecţii şi trei goluri pentru Naţionala Under-17 şi patru selecţii la Under-19. Pentru Naţionala mare a României a debutat într-un meci amical cu Bulgaria, desfăşurat la data de 7 februarie 2015" , se arată pe site-ul oficial al clubului.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe