Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Brănescu s-a înţeles cu noua sa echipă. Portarul român, împrumutat din nou de Juventus

OFICIAL | Brănescu s-a înţeles cu noua sa echipă. Portarul român, împrumutat din nou de Juventusgalerie foto

Juventus

Comentarii

Laurenţiu Brănescu a fost împrumutat de Juventus Torino la HNK Gorica, locul 9 în prima ligă din Croaţia, a anunţat, marţi, site-ul echipei croate.

După doi ani petrecuţi la Dinamo, pentru portarul în vârstă de 24 de ani urmează o nouă aventură în afara Italiei, de această dată în prima ligă croată. Brănescu a semnat un contract valabil un sezon cu HNK Gorica, a patra echipă la care este împrumutat de Juventus.

Brănescu, care nu a apucat să debuteze la prima echipă a lui Juventus, mai are contract cu "Bătrâna Doamnă" până în 2020.

Brănescu a mai fost împrumutat de Juventus la Haladas, Omonia Nicosia şi Dinamo. La formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare a apărat în ultimii doi ani. 24 de meciuri a adunat Brănescu la Dinamo, între 2016 şi 2018, timp în care a suferit două accidentări grave şi nu a reuşit, astfel, să se impună ca titular.

Laurenţiu Brănescu a fost transferat de Juventus, la vârsta de 16 ani, de la Râmnicu Vâlcea, în schimbul sumei de 400.000 de euro. Trei ani mai târziu, în 2014, el a fost vândut la Virtus Lanciano pentru 1,65 milioane de euro, pentru ca după numai un an să fie răscumpărat pentru 1,2 milioane de euro.

Afla mai multe despre: branescuronaldojuventus 

viewscnt
Articole similare