Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Brendan Rodgers revine în Premier League. A semnat deja contractul cu noua sa echipă

OFICIAL | Brendan Rodgers revine în Premier League. A semnat deja contractul cu noua sa echipă

Premier League

Comentarii

În urmă cu doar câteva sezoane, Brendan Rodgers a fost aproape să câştige titlul în Premier League, cu Liverpool. Manager-ul se întoarce în campionatul Angliei, iar anunţul a fost făcut oficial marţi seară.

Leicester City a anunţat că s-a înţeles cu cel care până astăzi a antrenat-o pe Celtic Glasgow. Tehnicianul în vârstă de 46 de ani a semnat un contract valabil până în 2022. În două sezoane şi jumătate la Celtic, el a câştigat nu mai puţin de şapte trofee. 

Chiar dacă oficialii campioanei din Scoţia şi-au dat acceptul pentru ca antrenorul să negocieze cu Leicester, fanii lui Celtic l-au pus la zid pe Rodgers. ”Şocat şi dezamăgit, nu mă aşteptam” a spus unul dintre ei, ”sunt dezgustat, mai sunt două luni din sezon, puteam să câştigăm titlul e dureros şi ruşinos” l-a completat altul. ”E vorba de loialitate şi respect. Renunţă la tot pentru ce? Pentru un job în Premiership? Sunt dezamăgit profund” a declarat un alt fan aflat în apropierea arenei din Glasgow.

Duminică, Leicester City anunţa demiterea antrenorului francez Claude Puel, ca urmare a parcursului slab al echipei în ultima perioadă.

Brendan Rodgers a antrenat-o pe Liverpool între 2012 şi 2015, iar în sezonul 2013-2014 a fost la un pas de un titlu istoric în Premier League. Liverpool a avut cinci puncte avans cu trei etape înainte de final, însă în cele din urmă Manchester City a cucerit titlul.

Afla mai multe despre: brendan rodgersleicester 

viewscnt
Articole similare