Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Cătălin Golofca a plecat de la CFR Cluj! Fotbalistul a semnat cu o altă echipă din Liga 1: "Ne bucurăm că ne-a ales pe noi"

OFICIAL | Cătălin Golofca a plecat de la CFR Cluj! Fotbalistul a semnat cu o altă echipă din Liga 1: "Ne bucurăm că ne-a ales pe noi"galerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Cătălin Golofca (30 de ani) a plecat de la CFR Cluj şi va semna cu o altă echipă din Liga 1. Mijlocaşul ofensiv născut la Suceava s-a înţeles cu Sepsi OSK.

UPDATE: CFR Cluj a confirmat plecarea lui Golofca. Acesta va fi cedat sub formă de împrumut la Sepsi.

"CFR 1907 Cluj şi Sepsi OSK au ajuns la un acord privind împrumutul mijlocaşului Cătălin Golofca. Multă baftă, Cătălin Golofca!", notează campioana României.


Anunţul a fost făcut chiar de către manager-ul sportiv al grupării covăsnene, Cornel Şfaiţer: "E adevărat. Astăzi s-au rezolvat ultimele detalii. Ne bucurăm că ne-a ales pe noi. Ştim ca avea 4-5 oferte clare din Liga 1. Îl cunoaştem bine, am mai lucrat cu el. Am avut încredere în Cătălin de când l-am luat de la Suceava şi l-am promovat în Liga 1. Suntem convinşi că ne va ajuta să ţintim obiective mai îndrăzneţe în acest sezon. 

Avem concurenţă pe posturi, e ceea ce ne-am dorit. Cu acest transfer cred că închidem campania de transferuri. Ne-am îndeplinit obiectivele, am luat jucătorii pe care i-am vrut", a declarat Şfaiţer, pentru GSP.ro.

Cătălin Golofca a plecat de la CFR Cluj! Fotbalistul a semnat cu o altă echipă din Liga 1

În această vară, Golofca a mai fost dorit şi de FC Voluntari, care l-a împrumutat de la CFR Cluj şi pe Mailat. În cele din urmă, fostul jucător de la FCSB şi FC Botoşani a ales Sepsi. Gruparea din Sfântu Gheorghe i-a mai adus în această perioadă de mercato pe Bogdan Mitrea (ex-FCSB), Bryan Nouvier (ex-CFR), Adnan Aganovic (ex-FCSB), Jesus Fernandez (ex-CFR), Boubacar Fofana (ex-Gaz Metan) sau Florin Purece (ex-Viitorul). 

500.000 de euro a plătit CFR Cluj pentru transferul lui Cătălin Golofca de la FC Botoşani, în urmă cu un an. Golofca a jucat 15 meciuri în tricoul ardelenilor, marcând două goluri. 

Afla mai multe despre: golofcasepsi 

viewscnt
Articole similare