Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Câţi bani a investit la FCSB celălalt acţionar al clubului: ”Este un tip deosebit”. Cum a asigurat pentru mulţi ani viitorul echipei

OFICIAL | Câţi bani a investit la FCSB celălalt acţionar al clubului: ”Este un tip deosebit”. Cum a asigurat pentru mulţi ani viitorul echipei

Superliga

Comentarii

Pe site-ul Ministerului de Finanţe sunt publicate sumele investite de celălalt acţionar de la FCSB, Vasile Geambazi. Nepotul lui Gigi Becali s-a ocupat în totalitate de Academia de Fotbal FCSB, în care a şi investit bani şi care a început să scoată tot mai mulţi tineri talentaţi. Vasile Geambazi a asigurat astfel viitorul echipei pentru mulţi ani de aici încolo.

Pe lângă Gigi Becali, FCSB are şi un alt acţionar. Este vorba despre Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, care deţine însă un procent foarte mic din acţiunile clubului, sub 1%. Totuşi, Vasile Geambazi a investit serios în academia clubului, care a început deja să propună nume interesante pentru fotbalul românesc. Nepotul lui Gigi Becali lucrează intens pentru viitorul echipei, care pare asigurat.

Câţi bani a investit celălalt acţionar de la FCSB. Sumele apar într-un document oficial

Spre deosebire de unchiul său, Vasile Geambazi este un personaj discret, care preferă să-şi desfăşoare activitatea departe de ochii publicului. Una dintre investiţiile de succes, în care a crezut, este Academia FCSB, care a devenit una dintre cele mai bune din ţară

Academia de Fotbal a FCSB-ului rivalizează deja cu cea a lui Gică Hagi, adună cei mai interesanţi juniori din ţară şi rezultatele au venit mai repede decât erau aşteptările iniţiale. De altfel, în acest sezon au început să apară la seniori nume precum Adrian Niţă, Ovidiu Perianu sau Alexandru Pantea.

Însă un merit important pentru aceste rezultate îl are Vasile Geambazi, care este preocupat de viitorul echipei. De altfel, Gigi Becali a mai avut o academie la FCSB, dar a renunţat după doar 2-3 ani şi a anunţat că nu vrea să mai investească în juniori. Însă, în 2017, Vasile Geambazi a decis să investească într-o nouă academie, care să fie construită după principii moderne.

Din câte se pare, Vasile Geambazi este şi cel care investeşte în această academie. Lucru confirmat şi de Cornel Dinu, într-un interviu pentru Telekom Sport: ”Nu în ultimul rând, trebuie să ţineţi cont de această academie pe care Steaua (n.r. - FCSB) o are în Berceni [...] Totul, cu ajutorul deosebit al unui tip care pare diferit total de unchiul lui, e vorba despre Vasile Geambazi, care el finanţează şi care mi s-a părut un băiat de mare bun simţ, de mare probitate comportamentală”, a spus Cornel Dinu, în urmă cu două săptămâni.

Potrivit site-ului oficial al Ministerului de Finanţe, pe anul fiscal 2019, ultimul afişat, investiţia în Academia FCSB-ului a fost de aproape 600.000 de euro.

Câţi bani a investit în 2019 celălalt acţionar de la FCSB, Vasile Geambazi:

Venituri totale: 2.839.586 lei (582.562 euro)
Cheltuieli totale: 2729396 lei (559.956 euro)
Profit: 110.190 lei (22.606 euro)

Afla mai multe despre: vasile geambazi 

viewscnt
Articole similare