Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Ce lovitură! CFR Cluj a câştigat lupta cu Dinamo pentru unul dintre jucătorii de bază ai naţionalei de tineret

OFICIAL | Ce lovitură! CFR Cluj a câştigat lupta cu Dinamo pentru unul dintre jucătorii de bază ai naţionalei de tineretgalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a anunţat, joi, pe site-ul oficial, transferul fundaşului stânga Andrei Radu, care a evoluat ultima oară la Aris Limassol.

Devenit liber de contract după despărţirea de echipa cipriotă, internaţionalul de tineret a fost dorit şi de Dinamo, dar oficialii din Gruia i-au oferit un salariu mai mare. 3.000 de euro a fost oferta celor de la Dinamo, în timp ce campioana i-a asigurat jucătorului în vârstă de 22 de ani un salariu lunar dublu faţă de cât ar fi primit în "Ştefan cel Mare".

"Bun venit, Radu Andrei şi… La mulţi ani! De ziua sa de naştere, Radu Andrei şi-a făcut cel mai frumos cadou: A semnat cu echipa Campioană a României! Fundaşul lateral este, începând de azi, jucătorul CFR-ului. Îi urăm bun venit în Gruia şi cât mai multe realizări în tricoul alb-vişiniu! Bun venit în familia CFR, Andrei!", se precizează în comunicat.

De-a lungul carierei, Andrei Radu a mai evoluat la Dinamo, FCSB U21, Academica Argeş şi ACS Berceni. În "Ştefan cel Mare" a apucat, însă, să jaoce un singur meci.

Radu este cel de-al doilea transfer realizat de CFR Cluj în această vară, după mijlocaşul croat Mate Males.

21 de meciuri a adunat Andrei Radu în sezonul trecut, la Aris Limassol

300.000 de euro este cota fotbalistului transferat de CFR Cluj

Afla mai multe despre: cfrtransferdinamo 

viewscnt
Articole similare