Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL: Ce lovitură! Un fotbalist cu zece prezenţe în grupele UCL a semnat cu o echipă din Liga 1

OFICIAL: Ce lovitură! Un fotbalist cu zece prezenţe în grupele UCL a semnat cu o echipă din Liga 1galerie foto

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe a anunţat, marţi, prin intermediul unui comunicat, transferul mijlocaşului belarus Aleksandr Karnitskiy, în vârstă de 29 de ani, care a jucat ultima oară în prima ligă rusă, la FC Tosno.

"Echipa noastră s-a întărit cu un internaţional! Sepsi OSK s-a întărit cu un nou jucător cu experienţă, în persoana internaţionalului din Belarus, Aleksandr Karnitskiy, care a evoluat ultima oară pentru FC Tosno (Rusia). Mijlocaşul, în vârstă de 29 de ani, a semnat un contract valabil pe un an cu clubul nostru, cu opţiune de prelungire. Îi urăm mult succes în noul său sezon alături de Sepsi OSK!", se precizează în comunicat.

Noul jucător al lui Sepsi şi-a început cariera în ţara natală, la FC Baranovichi, şi a mai jucat la Polotsk, Granit, Gomel, BATE Borisov, Hapoel Raanana şi Tosno. Cu BATE Borisov a jucat, de altfel, în grupele Ligii Campionilor, adunând zece meciuri, în sezoanele 2014-2015 şi 2015-2016.

În acest moment, Sepsi ocupă locul 6 în Liga 1, cu trei punte. Echipa pregătită de Eugen Neagoe a fost învinsă în prima etapă de Hermannstadt, scor 1-0, penru ca în runda a doua să reuşească o mare surpriză şi să câştige contra Universităţii Craiova.

Afla mai multe despre: sepsitransferucl 

viewscnt
Articole similare