Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Ce surpriză! Unde a ajuns să joace Victor Astafei la 32 de ani

OFICIAL | Ce surpriză! Unde a ajuns să joace Victor Astafei la 32 de ani

Fotbal intern

Comentarii

Victor Astafei a plecat de la Viitorul Tg.Jiu, dar rămâne tot în Liga 2. Fotbalistul de 32 de ani a semnat cu CSM Reşiţa, unde va avea o misiune grea.

Fostul fotbalist al Oţelului Galaţi şi Petrolului Ploieşti va pune umărul la salvarea lui CSM Reşiţa de la retrogradare. În acest moment, noua sa echipă este pe locul 17 în Liga 2, pe loc reogradabil, fiind la patru puncte de ultima echipă care se salvează, FK Csikszereda, care are 22 de puncte. 

În acest sezon din Liga 2, la Viitorul Tg.Jiu, Astafei a jucat în 14 partide şi a marcat de patru ori. 

De-a lungul carierei, Astafei a mai jucat la: FCM Târgu Mureş, Arieşul Turda, Gaz Metan, Oţelul Galaţi, Petrolul, Adana Demirspor, FC Botoşani, Selangor, Sepsi şi HNK Gorica.

În august, Astafei susţinea că-şi doreşte să reintre în formă şi să prindă un transfer la o echipă din Liga 1, care să-i ofere ocazia să depăşească 200 de meciuri în campionatul României:

”Sper să-mi revin şi să am cât mai multe minute, cât mai multe goluri şi, de ce nu, să joc iar în Liga 1, pentru că mai am vreo 15-16 meciuri să fac 200 de meciuri în Liga 1 şi e ca un obiectiv al meu, personal”, susţinea fotbalistul ofensiv. 

Afla mai multe despre: victor astafeivictor astafei csm resitacsm resita liga 2 

viewscnt
Articole similare