Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | CFR Cluj a anunţat despărţirea de Edi Iordănescu! Antrenorul care a cucerit titlul în Liga 1 a plecat din Gruia

OFICIAL | CFR Cluj a anunţat despărţirea de Edi Iordănescu! Antrenorul care a cucerit titlul în Liga 1 a plecat din Gruia

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a oficialziat despărţirea de Edi Iordănescu.

Antrenorul a venit la club într-un moment greu, când echipa se afla în criză de rezultate. Iordănescu l-a înlocuit la cârma CFR-ului pe Dan Petrescu şi a reuşit să le aducă ardelenilor al patrulea titlu consecutiv şi Supercupa României.

Chiar dacă şi-a îndeplinit obiectivele, conducerea CFR-ului a decis să nu continue cu el şi în sezonul următor şi a oficializat despărţirea de Iordănescu printr-un comunicat postat pe pagina de Facebook a clubului. 

”Mulţumim, Edi Iordănescu!

Antrenorul Edward Iordănescu şi clubul CFR 1907 Cluj au ajuns la un acord privind încetarea colaborării, după ce contractul scadent al tehnicianului nu a mai fost prelungit.

În perioada petrecută la clubul nostru, Edi Iordănescu a condus echipa spre un nou titlu de campioană (2020-21), reuşind de asemenea să cucerească Supercupa României aferentă sezonului trecut (2020). Performanţele obţinute vor rămâne întipărite în istoria CFR-istă, îi suntem recunoscători pe această cale pentru parcursul lăudabil!

Mulţumim, Edi Iordănescu, mult succes mai departe în carieră!”, a fost mesajul celor de la CFR Cluj. 

Miercuri, Marius Şumudică a confirmat că s-a înţeles cu CFR şi va semna un contract valabil pe 2 ani. 

Afla mai multe despre: edi iordănescu 

viewscnt
Articole similare