Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | CFR Cluj, ce transfer! Campionii au anunţat lovitura începutului de sezon

OFICIAL | CFR Cluj, ce transfer! Campionii au anunţat lovitura începutului de sezon

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a anunţat, oficial, transferul definitiv al lui Cristian Manea (23 de ani). Fundaşul dreapta s-a despărţit de Apollon Limassol, club care l-a cumpărat în 2015 de la Viitorul, dar pentru care nu a jucat niciodată. La cinci ani distanţă, Cristi Manea a semnat pe patru ani cu echipa din Gruia.

Cristian Manea, transferat definitiv de CFR Cluj. A semnat pe patru ani

După câteva luni în care s-a antrenat singur, în condiţiile în care nu a revenit la Apollon Limassol, fundaşul dreapta a revenit sub comanda lui Dan Petrescu. CFR Cluj l-a cumpărat definitiv pe internaţionalul român, care a fost împrumutat, în ultimii ani, la Mouscron, CFR Cluj şi FCSB.

"Bine ai revenit, Cristian Manea!

Clubul CFR 1907 Cluj anunţă transferul definitiv al fundaşului Cristian Manea de la Apollon Limassol FC! 

Cristi Manea a evoluat pentru echipa noastră în ultimele 3 sezoane sub formă de împrumut şi a bifat 86 de meciuri. 

Fundaşul de 23 de ani a contribuit la câştigarea ultimelor trei titluri de campioană ale echipei noastre şi ne bucurăm că va continua în Gruia în următorii 4 ani!

Bine ai revenit, Cristi Manea şi îţi dorim să ai parte de cât mai multe realizări în tricoul “alb-vişiniu”!", a transmis campioana României. 

Cristi Manea a fost vândut de Gică Hagi la Apollon Limassol în 2015 în schimbul a 2.5 milioane de euro, iar fundaşul nu a evoluat niciodată pentru clubul din Cipru. A fost împrumutat la Mouscron imediat, iar în 2019 a fost împrumutat la FCSB. Totuşi, mutarea s-a dovedit a fi un eşec, iar Cristi Manea a venit a doua oară la CFR Cluj, unde a fost dorit de Dan Petrescu. 

În sezonul recent încheiat a jucat 11 meciuri şi a oferit o pasă de gol în tricoul campionilor României. 

 
 

Afla mai multe despre: cfr clujcristi manea 

viewscnt
Articole similare