Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | CFR Cluj l-a prezentat pe Iasmin Latovlevici. Pe ce perioadă a semnat fundaşul stânga cu campioana României

OFICIAL | CFR Cluj l-a prezentat pe Iasmin Latovlevici. Pe ce perioadă a semnat fundaşul stânga cu campioana României

CFR Cluj

Comentarii

Iasmin Latovlevici (34 de ani) a fost transferat la CFR Cluj. Fundaşul stânga vine în Gruia din postura de jucător liber de contract şi va juca sub comanda lui Dan Petrescu în următorii doi ani.

Iasmin Latovlevici a semnat cu CFR Cluj. Fundaşul stânga va juca pentru următoarele două sezoane în Gruia

CFR Cluj a anunţat în mod oficial transferul fundaşului stânga Iasmin Latovlevici. Fotbalistul în vârstă de 34 de ani a evoluat în sezonul precedent în Ungaria la Kisvarda. Latovlevici a bifat în carieră 12 meciuri pentru echipa naţională a României.

CFR Cluj va fi a patra echipă din România pentru care Latovlevici evoluează în Liga 1, după ACS Poli Timişoara, Gloria Bistriţa şi FCSB. Născut în Moldova Nouă, fundaşul stânga mai are în CV echipe precum CFR Timişoara, Genclerbirligi, Karabukspor, Galatasaray şi Bursaspor.

În CV, noul fundaş stânga ale CFR-ului are nu mai puţin de şapte trofee cu FCSB: trei titluri, două Cupe, două Supercupe şi o Cupă a Ligii. Latovlevici este campion şi cu Galatasaray, în sezonul 2017-2018.

În aceeaşi zi, CFR Cluj anunţat şi despărţirea de Claudiu Petrila (19 ani). Mijlocaşul a fost împrumutat la Sepsi OSK până la finalul sezonului 2020-2021.

Afla mai multe despre: cfr clujlatovlevici 

viewscnt
Articole similare