Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL CFR Cluj s-a despărţit de Marius Şumudică. A sosit comunicatul din Gruia

OFICIAL CFR Cluj s-a despărţit de Marius Şumudică. A sosit comunicatul din Gruia

Superliga

Comentarii

Oficial. CFR Cluj s-a despărţit de Marius Şumudică (50 de ani).

Clujenii au emis un comunicat prin care au anunţat că au renunţat la colaboarea cu Şumudică.

Ce au scris cei de la CFR Cluj pe pagina oficială de Facebook:

”Mulţumim, Marius Şumudică!

Conducerea clubului CFR 1907 Cluj şi antrenorul Marius Şumudică au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. 

Deşi echipa se află pe primul loc în campionat, ambiţiile conducerii privind parcursul european din acest sezon erau altele. În acest sens, pentru binele clubului, cele două părţi implicate au decis, de comun acord, să înceteze colaborarea.

Îi mulţumim tehnicianului pentru munca depusă la clubul nostru şi îi dorim multă baftă mai departe în carieră!”

Sosit la Cluj în această vară, pe 2 iunie, Şumudică a rezistat doar 15 meciuri pe banca ardelenilor. Nouă victorii, un egal şi cinci înfrângeri, este palmaresul antrenorului.

Dan Petrescu se întoarce la CFR Cluj

Neluţu Varga avea deja pregătit un înlocuitor pentru Marius Şumudică, indiferent dacă fostul antrenor al lui Gaziantep câştiga sau nu returul cu Steaua Roşie Belgrad.

Potrivit informaţiilor Telekom Sport, Dan Petrescu a aterizat încă de joi la Cluj, înainte de meciul cu Steaua Roşie, semn că Neluţu Varga luase deja o decizie în privinţa antrenorului.

După eliminarea CFR-ului din play-off-ul Europa League (1-6 la general cu Steaua Roşie Belgrad), Nelu Varga a decis să-l dea afară pe Marius Şumudică, dar şi încă trei nume din club. Ioan Ivaşcu, Marian Copilu şi doctorul Radu Paligora au părăsit echipa campioană după intervenţia în forţă a patronului din Gruia.

Afla mai multe despre: cfr clujmarius sumudica 

viewscnt
Articole similare