Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | CFR Cluj se schimbă din temelii. O nouă plecare din Gruia!

OFICIAL | CFR Cluj se schimbă din temelii. O nouă plecare din Gruia!

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj a anunţat o nouă plecare de la club, duminică seară.

Fosta campioană a României se schimbă din temelii în acest sezon, atât la nivelul lotului, cât şi la nivelul băncii tehnice.

O nouă plecare de la CFR Cluj

După ce sâmbătă a anunţat despărţirea de Alin Minteuan, un om care a activat în cadrul clubului în ultimii 20 de ani, cu mici pauze, a venit rândul ca un al om din staff să plece.

Este vorba despre antrenorul cu portari al echipei, Cristian Moldovan, care se afla la club din 2017.

"Mulţumim pentru tot, Cristi Moldovan! Clubul CFR 1907 Cluj anunţă încetarea colaborării cu antrenorul de portari Cristi Moldovan, al cărui contract a ajuns la final. Îţi mulţumim, Cristi, pentru toată munca depusă la CFR Cluj în ultimii ani şi îţi dorim multă baftă în carieră!", au notat clujenii.

CFR Cluj vrea un atacant crescut de Inter

În ultima lună, CFR Cluj s-a despărţit de Christopher Braun (300.000 de euro, la Rapid), Gabriel Debeljuh (Sepsi), Mihai Bordeianu (U Cluj), Ze Gomes (Ethnikos), Ionuţ Rus (CSM Reşiţa), Adrian Gîdea (CSM Alexandria), Karlo Brucic şi Anton Maglica - liberi de contract, iar lui Denis Kolinger nu i-a fost activată clauza de transfer definitiv de la Vejle.

La capitolul intrări, clujenii i-au adus pe Philip Otele (UTA Arad), Cătălin Căbuz (Chindia), Arlind Ajeti (Pordenone) şi Matija Boben (Ternana) - toţi liberi de contract.

De asemenea, s-au întors după împrumuturi Otto Hindrich, Cătălin Itu, Sergiu Buş şi Jefte Bentancor.
Cu toate acestea, formaţia din Gruia încă mai doreşte să aducă jucători. Ultimul intrat pe listă este atacantul italian de origine nigeriană Roberto Ogunseye, de la Modena.

Afla mai multe despre: cristian moldovanalin minteuan 

viewscnt
Articole similare