Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Chindia Târgovişte a făcut un nou transfer! A venit un jucător care a jucat şi a marcat în acest sezon de Europa League

OFICIAL | Chindia Târgovişte a făcut un nou transfer! A venit un jucător care a jucat şi a marcat în acest sezon de Europa League
Comentarii

Chindia Târgovişte a pierdut, 0-1 cu FC Botoşani, primul meci oficial din 2020 şi situaţia nu este una "roz" pentru echipa nou-promovată. Din acest motiv, Viorel Moldovan a primit încă un jucător.

Chindia Târgovişte a anunţat joi transferul lui Filip Dangubic (24 de ani). Fotbalistul croat, care evoluează ca mijlocaş ofensiv, era liber de contract după despărţirea de Spartak Trnava. 

Dangubic s-a despărţit de echipa slovacă chiar la începutul acestei luni, după ce a fost adus de la HNK Rijeka în 2018. El a evoluat şi chiar a marcat în acest sezon de UEFA Europa League. Croatul a punctat într-un meci cu Lokomotiv Plovdiv, în turul doi preliminar al competiţiei. 

  • Cinci goluri şi cinci assist-uri a reuşit Dangubic în acest sezon
  • 300.000 de euro este cota fotbalistului, potrivit transfermarkt.com 

În afară de Trnava şi Rijeka, Dangubic a mai jucat la NK Pomorac, NK Krsko, NK Celje şi FK Senica. Este al 5-lea transfer pe care îl face Chindia Târgovişte în aceast iarnă, după Cătălin Barbu, Alex Negrea, Bradley Diallo şi Valmir Berisha. 

Astra Giurgiu - Chindia Târgovişte se joacă vineri, de la ora 20:30, în direct la Telekom Sport 1. 

Afla mai multe despre: chindia targovistetransfer liga 1 

viewscnt
Articole similare