Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Chindia Târgovişte a reziliat contractul unui jucător după victoria cu Dinamo. A fost deja prezentat la noua echipă

OFICIAL | Chindia Târgovişte a reziliat contractul unui jucător după victoria cu Dinamo. A fost deja prezentat la noua echipă
Comentarii

Chindia Târgovişte a învins-o luni seară pe Dinamo, scor 1-0. La mai puţin de 24 de ore de la prima victorie din acest sezon de Liga 1, dâmboviţenii au anunţat despărţirea de un fotbalist cu ştate vechi la echipă.

"AFC Chindia Târgovişte anunţă încetarea raporturilor contractuale cu Liviu Mihai, jucător care a evoluat în ultimele cinci sezoane la echipa noastră. Îi mulţumim lui Liviu pentru munca depusă la Chindia Târgovişte şi îi dorim mult succes în carieră!", a anunţat marţi clubul care este la a doua prezenţă consecutivă în Liga 1, după ce a câştigat barajul cu CS Mioveni, de luna trecută. 

Experimentatul fotbalist care a mai trecut pe la Farul Constanţa, CSM Ploieşti, Petrolul, Unirea Slobozia şi CSMS Iaşi nu a stat mult timp fără echipă. În aceeaşi zi, el a fost prezentat oficial la Turris Turnu Măgurele, echipă care se luptă pentru promovarea în Liga 1. 

Afla mai multe despre: liviu mihaichindiaturris 

viewscnt
Articole similare