Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL! Christian Eriksen o va părăsi pe Inter Milan după doar 12 luni. Acest lucru este confirmat de şefii grupării de pe Giuseppe Meazza

OFICIAL! Christian Eriksen o va părăsi pe Inter Milan după doar 12 luni. Acest lucru este confirmat de şefii grupării de pe Giuseppe Meazza
Comentarii

Christian Eriksen vrea să plece de la Inter, iar şefii clubului au confirmat că acesta este pus pe lista de transferuri pentru ianuarie.

Christian Eriksen va pleca de la Inter în ianuarie

Fotbalistul danez vrea să plece de la Inter Milan, deoarece nu se simte bine la echipă. Christian Eriksen (28 de ani) a venit acum 12 luni la Inter, de la Tottenham şi a fost achitată suma de 27 milioane de euro pentru el. 

Fostul fotbalist al lui Spurs nu confirmă la Inter, dar nici Antonio Conte nu se bazează pe el prea mult, dovada faptului că a început ca titular doar 5 meciuri din 12 jucate în acest sezon de Serie A. 

Giuseppe Moratta CEO-ul lui Inter Milan a afirmat faptul că Eriksen este pe lista de transferuri pentru că acesta nu se potriveşte la echipa de pe Giuseppe Meazza. Moratta a declarat pentru Sky Sport Italia că Eriksen nu mai este în planurile de viitor ale clubului şi că va pleca în luna ianuarie.

"Da, pot confirma că Christian Eriksen este pe lista de transferuri. O să plece în ianuarie.", a spus Giseppe Moratta.

"El nu este funcţional pentru planurile noastre şi a avut dificultăţi aici la Inter. Cred că este corect ca Christian să plece pentru a găsi mai mult spaţiu. Evident, va trebui să găsim o soluţie.

Aceasta nu este o insultă faţă de profesionalismul său, nu există nici o pedeapsă. Este doar o situaţie care s-a dezvoltat şi este corect să meargă acolo unde poate juca mai regulat.", a mai spus Moratta.

Giuseppe Moratta a mai spus în noiembrie de Christian Erikesen că nu pot să îl mai ţină la club, mai ales şi pentru că jucătorul nu îşi mai dorşte.

Eriksen a evoluat în 38 de meciuri pentru Inter, a marcat 4 goluri şi a oferit doar 3 pase de gol. Fostul jucător al celor de la Tottenham poate ajunge la Arsenal sau Manchester United.

Cota de piaţă a lui Eriksen este de 50 milioane de euro, conform transfermarkt.

Afla mai multe despre: inter milan christian eriksen 

viewscnt
Articole similare