Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Cine i-a luat locul lui Laurenţiu Reghecampf la Al Wahda

OFICIAL | Cine i-a luat locul lui Laurenţiu Reghecampf la Al Wahda

Stranieri

Comentarii

Clubul Al Wahda a anunţat, duminică dimineaţă, despărţirea de tehnicianul Laurenţiu Reghecampf, care se afla în funcţie din 2017.

UPDATE: Al Hay Juma va asigura interimatul la Al Wahda după ce clubul din Emiratele Arabe s-a despărţit de Laurenţiu Reghecampf. Acesta urmează să se ocup de echipă până când oficialii clubului vor găsi un nou antrenor.


Al Wahda a precizat că oficialii clubului au avut o şedinţă cu Reghecampf, în care s-au discutat rezultatele negative din ultima perioadă, din campionatul Emiratelor Arabe Unite. “Cele două părţi au fost de acord că aceste rezultate nu se ridică la nivelul posibilităţilor echipei şi că este necesară o schimbare”, se menţionează în comunicatul grupării.

“Conducerea clubului i-a mulţumit antrenorului pentru perioada în care a condus echipa. La rândul său, tehnicianul le-a mulţumit conducătorilor, stafului administrativ şi jucătorilor pentru perioada petrecută alături de el şi i-a urat success echipei ”, se mai arată în comunicat.

Al Wahda a fost învinsă vineri de Al Jazira, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, în etapa a zecea a campionatului Emiratelor Arabe Unite. Echipa românului a înregistrat în ultimele şapte partide (din campionat şi din Cupă) patru remize, două înfrângeri şi o victorie.

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampfal wahdaemiratele arabe 

viewscnt
Articole similare